/Galati/Sala de fitness

Vega Hotel

Bulevardul Marea Unire 107, Galați 800329, România

Vega Hotel
Sala de fitness
4.3
793 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H4+W9 Galați, România
+40 236 306 080
vegahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Poliana Mardari
Poliana Mardari2 ani în urmă
Recomand nu numai Hotelul Vega. Experiența mea pozitivă în această locație are legătură nu numai cu standardul impecabil de confort, ci și cu respectul autentic față de client, o reflectare directă a unei politici de firmă in perfectă concordanță cu numărul de stele de pe frontispiciu. De aceea, recomand fără ezitare atât Hotelul Vega/ Hotelul Faleza, cât și echipa managerială. Toate la un loc au format deja un brand. Dacă doriți un sejur perfect la Galați, "Vega Hotels" reprezintă alegerea ideaĺă.
P.S. Dacă v-ați trezit mai târziu și ați ratat micul dejun vă sugerez să serviți un cappuccino de 5 stele la Bistro. Un spatiu amenajat de un designer cu gust fin, completat cu o servire impecabilă.
P.P.S. Vega e un nume bun.🙂👌
George Ciobotaru
George Ciobotaru2 ani în urmă
Doar ok , având în vedere preturile practicate nu se merita !
Camere vechi , mobilier vechi .
Am ajuns aici refuzând camere la hotel faleza ( by Vega ) .
Singurul motiv pentru trei stele este priveliștea superbă de la etajul 10 unde am fost cazați !
Octavian Constantin
Octavian Constantin2 ani în urmă
Frumos Elegant muzica cam tare și mâncarea din păcate servită rece .
Adrian Lepadatu
Adrian Lepadatu2 ani în urmă
Foarte frumos! O primire călduroasă, camera foarte frumoasă, cu tot ce este necesar șederii. La micul dejun dejun servești tot ce dorești. Are și un restaurant cu terasă unde deasemenea servirea este ireproșabilă. Mi-a plăcut foarte mult și îl recomand tuturor celor care tranzitează, sunt cu afaceri în Galați sau doresc să viziteze zona. Nota 10 cu felicitări. Bravo!
Mihaela Petrea
Mihaela Petrea2 ani în urmă
Locația faina, am fost la un eveniment în Sala de Conferință din păcate nu am avut parte de ospitalitatea angajatilor hotelului (indicator cu direcția catre sala de conferință sau angajat care sa îndrume catre sala de conferință...). În rest locatia curata, amenajarea deși în culori reci mi-a plăcut întotdeauna.
Iulian Buburuz
Iulian Buburuz2 ani în urmă
Ciorba de vacuta plina de păstăi, carnea de vita este cea mai tare și plina de zgarciuri pe care am mâncat-o vreodată. Smântâna nu sa dizolvat sau amestecat cu zeama, care era suficient de fierbinte. Din păcate experienta dezamăgitoare având în vedere ca știu calitatea bună produselor și serviciilor furnizate de Vega
Mirela Dumitru
Mirela Dumitru2 ani în urmă
A fost o experiență frumoasă, singurul minus nu ai spațiul de dans...cam îngrămădit, în rest servirea ireproșabilă, mâncarea excelentă, curat peste tot. Bravo!
Dorin Dragomir
Dorin Dragomir2 ani în urmă
Recomand! Camere mari, foarte curate, liniste. Vederea spre Dunare este de vis! Personalul amabil.
Locații recomandate