/Galati/Sala de fitness

Galmondo

Strada Gheorghe Asachi 1, Galați 800494, România

Galmondo
Sala de fitness
3.6
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JF+5J Galați, România
+40 236 320 300
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mîrzac Iulian
Mîrzac Iulian2 ani în urmă
Dușul nu are un geam ceva, și apa curge și in baie și ce sa vezi balteste.
Servicii importante pentru evenimente indisponibile in Weekend :) (cum ar fi un fier de călcat).
Dușul spart, curge pe lângă.
Alexandru Marcu
Alexandru Marcu2 ani în urmă
Nu va recomand sa mergeti pe timp de iarna apa calda este oprita din cand in cand pentru a "reduce" costurile va zic din surse sigure, sauna nu functioneaza, sala de fitness nu functioneaza are 4 stele doar in acte
Grigoriu Dan
Grigoriu Dan4 ani în urmă
Hotel comunist sau bloc de nefamiliști unde au pus cartele electronice la uși și i-au dat 4 stele. Camera inghesuită, prosoapele murdare la baie, fără gel de duș . Micul dejun inclus în preț e o glumă . Îți pregătesc ei ceva, nu contează dacă ții post sau poate ești vegetarian. Halal hotel de 4 stele cum se vrea fără bufet suedez. Pe scurt, O MIZERIE. Cine a dat 4 stele la chestia asta a primit o șpagă imensă . 2 stele e mult mai corect.
Cris Caz
Cris Caz4 ani în urmă
Acest asa zis hotel nu este nici macar de o stea.Totul este ruginit inclusiv vezi rugina pe prosoape.Camera este foarte mica si miroase rau patul.Receptionistele sunt icompetente.Micul dejun este o bataie de joc servit pe o terasa murdara.Doar preturile sunt de un hotel de 4 stele.Baia e alta bataie de joc.Apa de la dus poate intra in camera.Oribil.
Nicolae vasile
Nicolae vasile5 ani în urmă
In fost camin de pe vremea lui Ceausescu, transformat in hotel. E departe de a avea 4 stele, poate doar vreo doua, cu indulgenta.
Cand faci dus se umple toata baia de apa, care apoi se scurge in camera. Prize nu sunt in camera aproape deloc (e una la frigider si un prelungitor sub pat). Usa camerei nu se inchide bine. Daca indraznesti sa te plangi de conditii esti luat peste picior de angajatii hotelului.
Nu recomand. O singura noapte am stat, imi ajunge pentru viata asta!
Lucian Esanu
Lucian Esanu5 ani în urmă
Clar nu este de 4*! Nu am avut manere la usile dulapului din camera, nu aveam o priza libera unde sa imi pun telefonul la incarcat. Au trebuit sa imi aduca un prelungitor de la receptie ca sa imi pun telefonul si tableta la incarcat. Geamurile erau foarte murdare, dusul parca era "turcesc", am facut un dus si toata apa s-a dus in baie (nu are o cabina, doar o perdeluta si atat exact ca la dusurile de pe plaja 😥). Nu m-am asteptat sa gasesc asa ceva la un hotel de 4*. Clar nu va recomand sa mergeti acolo.
Iosif Popa
Iosif Popa5 ani în urmă
Deplorabil.
Cel mai prost hotel de 4 stele... Apa curge din baie in camera, nu sunt prize langa pat, usa nu se inchide bine si se face current, si multe altele. Chiar nu se vad alea 4 stele! De evitat!
Valentin Ciuhoreanu
Valentin Ciuhoreanu5 ani în urmă
Cam de 2(două) stele s-ar părea. Doar preturile sunt de 4 stele. Pro: Are parcare și este în zonă bună. Nu știu dacă aerul condiționat mai este o chestie wow in ziua de azi. Contra: tentă comunistă vizibilă la tot pasul; Cum dai să intri, te așteapti că ușile automate sa se deschidă însă trebuie ajutate cu mâna uneori; La recepție tu ai cameră cu 2 paturi dar ti se dă cu matrimonial; dai să urci cu liftul care zice că duce 5 persoane, te urci 4 (ce-i drept mai plinuți), se închid ușile, dai buton la 2, pleacă și când aproape să ajungă la 2, se blochează, apoi faci saună și te rogi; in camera, după cum spuneam, totul comunist, înafara de TV. Pereți îmbătrâniți, mobilier uzat, mochetă obosită, baia comunistă (+ ai telefon in baie). Faci duș, inunzi baia, chiuveta stropește peste tot, apă la WC n-a mers chiar din prima. Pe pat găsești așternuturi obosite, fara priza la pat ( un prelungitor pe sub pat), fara întrerupător de stins becul la capul patului. Minibar preponderent chel. Mic dejun unic și foarte rapid. Au farfurii pregătite. Nu apuci sa te așezi la masă că ți-a plasat mamaia farfuria și plecă. Regasesti 3 masline, 3 felii de roșii, 6 de mezel, 1 de feta și pâine. După ce ai luat câteva de prin farfurie, revine mamaia și îți dă posibilitatea să alegi intre ochiuri sau omletă, atât. Cafeaua e bună, mai poți servi chiar și un pahar cu apă. Nu știu dacă am adăugat toate plusurile, dacă îmi amintesc ceva, dau edit la post. Poze nu merita sa fac și să pun, doar daca insistă cineva. PS: nu va bazați pe WiFi.
Locații recomandate