/Dolj/Sala de fitness

Focus Fitness & Beauty

Calea Unirii 14, Craiova 200419, România

Focus Fitness & Beauty
Sala de fitness
4.8
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q9V+2F Craiova, România
+40 775 514 089
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Florentina Cojocaru
Florentina Cojocaru2 ani în urmă
Te simti ca acasa ! 🤗😘Important e sa vrei sa faci miscare,🏋‍♀️ ca in rest gasesti tot ce ai nevoie, aparate performante, personal foarte ok! 👌Mie imi place foarte mult sa merg si la clase 👯🏋‍♀️, pentru ca este o atmosfera de vis si miscare pe masura🤪🤫. Alege sa fii sanatos si sa arati bine prin #miscare !🥰 Recomand cu drag sala de sport #FocusFitness&Beauty !👌💪
Andreea Morra
Andreea Morra2 ani în urmă
Este de departe sala mea preferata din oras. Pe langa faptul ca este amenajata cu gust, este foarte curata si ingrijita. Aparatura este diversificata, la fel si antrenamentele pe care le poti face (fitness, cardio, crossfit, sport de contact etc). Recomand 100%
Simona Vasile
Simona Vasile2 ani în urmă
Recomand atat zona de beauty, cat si clasele de aerobic. Daca esti in cautarea unui echilibru fizic, daca iti faci putin timp pentru tine, daca vrei sa arati altfel, atrenorii te mobilizeaza si te motiveaza. Cu putina ambitie si perseverenta sigur vei fi multumita de serviciile Focus Fitness.
Marius Morra
Marius Morra2 ani în urmă
O sala completa, personal calificat si amabil! Vedere deosebita din zona de cardio spre parcul central al orasulul! Merg cu placere de fiecare data! Recomand!
Magic Maik
Magic Maik2 ani în urmă
Vin la aceasta de aproape 6 ani. Personal foarte amabil, pozitie centrala si o priveliste pe care nu o poti rata cand te antrenezi.
Leoveanu ionut
Leoveanu ionut2 ani în urmă
Personal foarte amabil și bine pregătit, locația este excelenta cu o priveliște superbă, aparatura foarte bună, recomand cu mare încredere!
Constatinescu Catalin
Constatinescu Catalin2 ani în urmă
Sala de fitness cu dotari de ultima generatie, oameni super, curatenie si o atmosfera foarte placuta care iti da o pofta de viata si antrenament nemaipomenita
Saber chehne
Saber chehne2 ani în urmă
Daca lasi un comentariu pe facebook si au posibilitatea , ti-l sterg.
Aparatele sunt ok , lipsesc 2-3 aparate importante dar te descurci si fara.
Au parcare privata in spatele Mercurului doar daca decide baiatu de la bariera sa te lase sau nu. Depinde in ce toane il prinzi.
Locații recomandate