/Constanta/Sala de fitness

World Class Constanța City Park

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419, România

World Class Constanța City Park
Sala de fitness
4.4
336 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3J+Q7 Constanța, România
+40 723 689 211
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Alexandru Gheorghiu
Alexandru Gheorghiu2 ani în urmă
O experienta ce mi-a creat dezgust. Ma asteptam la o calitate mai buna tinand cont de pretul abonamentului. Vestiarele mici, dar, nu asta este problema. Dusurile mega mizerabile si pline de calcar de imprastie apa aia peste tot. Tinand cont de perioada asta cu Covid 19 mi se pare strigator la cer. Cred ca si la puscarie au conditii mai bune. Mi s-a zis ca nu au avut in ziua aia om la curatenie, pe bune? Nu este o problema de zi cu zi si fiind o multinationala nu ar trebui sa existe scuze de genul. In sala nu ai aer ventilatia nu merge simti ca te sufoci. In afara de faptul ca au bazin si parcarea subterana care o platesti (daca exista o modalitate de a nu plati de fiecare data cand vi la sala si nu stiu, inseamna ca nu mi s-a zis) ca nu stai niciodata mai putin de 2 ore, mergi sa faci miscare pe relax nu pe fuga. Nu mi-a aratat nimeni unde sunt vestiarele nu mi-a prezentat nimeni sala, bazinul a trebuit sa deslusesc eu unde sunt. Benzile de alergat, biciclete etc. Pozitionate catre perete in loc sa le puna o oglinda ceva sau la geam sa privesti afara. Va bat multe alte sali la fund lejer chit ca nu au bazin si parcare subterana, dar lingi pe jos. Repet DEZAMAGITOR, luna viitoare nu mai vin!
Roxana Claponea
Roxana Claponea2 ani în urmă
La sala de la CityPark in momentul in care vii pentru prima data nu iti arata nimeni unde este macar vestiarul sau cum functioneaza, nu mai zic de un scurt tur al salii cu pozitionarea salii de aerobic sau al altor zone de interes…daca intarzii cateva minute nu te mai primeste nimeni in sala de aerobic, cu toate ca daca instructorul intarzie tu esti nevoit sa il astepti…inteleg ca aveti amumite sisteme implementate, dar daca cereti asa strictete de la clienti, ar trebui sa oferiti pe masura la ce solicitati…la Bucuresti conditiile salilor sunt cu totul diferite fata de World class CONSTANTA, ar trebui sa aveti in vedere alinierea cu standardele de acolo, avand in vedere tariful ridicat al abonamentului.
ENCO Resita
ENCO Resita2 ani în urmă
O sală de antrenament care își merită renumele, cu antrenori pe măsură! O recomand cu toata increderea!!!
Monopoly Mann
Monopoly Mann2 ani în urmă
Last edit!! Trei sferturi din banci au materialul rupt sau crapat(vezi pozele atasate). Am facut nenumarate sesizari catre personalul angajat la receptie cat si catre managerul local dar in van. Carabinele de prindere sunt stricate, discurile au cauciucul crapat/rupt si multe altele... Se pare ca Bucurestiul stie de probleme dar refuza sa investeasca. Pentru un pret de peste 300 lei/luna este inadmisibil.
Ristea Marian
Ristea Marian2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce sauna este închisă, in ciuda multelor efecte benefice ale acestei facilitati. In multe alte locuri aceasta este funcțională.
Jodan Imobiliare Premium
Jodan Imobiliare Premium4 ani în urmă
Sunt 3 săptămâni de când sunt stricate 2 dintre cele 10 benzi ! Adică 20 la suta din ele... apa calda .... dacă ai noroc sa prinzi .... și total neprietenosi cu planeta !! Ne pun pungi din plastic la dispoziție pentru a nu se face mizerie... deși acestea costa mai mult decât ar costa salariul unui angajat sa facă curățenie ! Și plus ca acele pungi vor ajunge in natura !! Pentru 300 500 de ani de la momentul utilizării !
Cami Cami
Cami Cami2 ani în urmă
Sauna doamnelor nu funcționează de luni bune. 😒 Nu înțeleg de ce nu se face nimic?!?
Foarte dezamăgită!
Bordas A
Bordas A2 ani în urmă
Nu le mai merge sauna la femei de cel puțin o lună de zile..practic de când mi-am refăcut abonamentul pe la mijlocul lunii decembrie..persoanele de la recepție ne răspund că o să îl facă curând, de o luna de zile...au avut aceeași problema la sauna de la bărbați dar acolo s-au rezolvat repede ( persoana din management fiind barbat și-a rezolvat întâi problema la ei ceea ce este foarte 'de intales' și nu prea ..) Țin să precizez că am platit abonamentul și pt sauna iar daca tot nu se remediază nu va mai promovați ca oferind aceste servicii pe care nu sunteți capabili sa le oferiți. Sala cam mica pentru numărul de persoane care o frecventează, nu se tine cont de rezervare la orele de body pump, body combat și în general la cele care se țin în sala mare iar de fiecare data intra cine vrea și se face o aglomerație de te calci in picioare la propriu..Puncte foarte: instructorii de la clase sunt profesioniști iar sala este curata și nu miroase.
Locații recomandate