/Constanta/Sala de fitness

Iaki Spa

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Iaki Spa
Sala de fitness
4.7
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JVC+9H Constanța, România
+40 732 670 202
iakispa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Mihai S
Mihai S2 ani în urmă
Excelente servicii, personalul foarte amabil dar ca o recomandare si un minus va rugan sa introduceti din nou abonametul Spa-Break. Pentru unii din noi venim doar pentru a ne relaxa 2-3 ore dimineata si nu este foarte util abonamentul All inclusive.
Va multumesc si sper sa luati in considerare cele spuse mai sus.
Coffee Addict
Coffee Addict2 ani în urmă
Clienții testați PCR sunt excluși. Cei vaccinați și posibil infectați au voie, cei testați, nu.
Octavian Jugravu
Octavian Jugravu2 ani în urmă
O oază de relaxare ! Sala utilată cu tot ce este necesar, piscina cu apă curată , totul funcțional și bine întreținut iar personalul excepțional din toate punctele de vedere!
Coralia Stefanescu
Coralia Stefanescu2 ani în urmă
Din pacate depinde de norocul fiecaruia. Poti avea noroc sa dai peste o terapeuta cu adevarat profesionista sau ghinion si vei intalni o doamna foarte plictisita care sa te ia peste picior.Vestiare care se inchid sau nu( poti avea surpriza ca dupa ce ai verificat incuietoarea atunci cand te intorci de la procedura sa gasesti vestiarul deschis), halate si papuci care sunt prea mari sau prea mici, trebuie sa soliciti mereu lenjerie de unica folosinta. Ai senzatia ca esti tolerat si ca totul merge in sistem de avarie. Pentru ca " las-o ma ca merge si asa". Pacat. Ar fi putut fi un spa cu adevarat fantastic. Dar atat s-a putut.
Spa presupune o notiune de lux si absoluta relaxare. Nu servicii acceptabile.
Raluca Laura Stefanescu
Raluca Laura Stefanescu2 ani în urmă
Din pacate experienta in acest spa timp de cateva luni a fost pe o panta descendenta: a inceput bine, cu terapii interesante, efectuate corect, cu mici diferente intre terapeuti dar la acelasi nivel. Inspre vara atitudinea a devenit insa plictisita, cu terapii "sa iasa in timp" si cu mult mai putin accent pe calitate. Acceptarea scaderii standardelor, aparitia detaliilor subrede (lipsa lenjeriei de unica folosinta, halate prea mari sau prea mici, papuci din plastic cu marime la noroc, vestiare care se incuie sau nu si absenta permanenta a dusurilor (indiferent de scuza pandemiei) sunt motivele pentru care nu pot acorda mai mult de doua stele. Pacat de atitudinea receptiei mereu zambitoare.
Nicoleta petre
Nicoleta petre2 ani în urmă
Sejurul a fost unul placut, staff-ul este foarte amabil,profesionalist si prompt.

Experienta la Spa a fost una de 5 stele, relaxanta si imbietoare iar personalul foarte amabil si profesional. Recomand tuturor acest spa, dupa parerea mea ar fi pacat sa ajungeti la Iaki si sa nu incercati si aceasta experienta.

Din pacate hotelul nu mai este unul de 4 stele deoarece dotarile,mobilierul design-ul camerelor este invechit si depasit. Sper ca va fi renovat in curand altfel nu vad cum ar putea sa tina pasul cu celelalte hoteluri si resort-uri.
Oana Mariuca Petrescu
Oana Mariuca Petrescu2 ani în urmă
M am simțit minunat! O experienta unica! Personal foarte amabil, grijuliu, atent la problemele mele de sănătate! Va multumesc!
Sebastian
Sebastian2 ani în urmă
O experienta frumoasa, personalul foarte amabil si dornic sa te ajute cu orice informatie. Am devenit clienti fideli! Recomand cu drag!
Locații recomandate