/Cluj/Sala de fitness

Univers T

Strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca 400592, România

Univers T
Sala de fitness
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFG+2M Cluj-Napoca, România
+40 734 771 177
universt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Constantin Lupu
Ionut Constantin Lupu2 ani în urmă
- Lenjeria plina de par desi aparent a fost schimbata. Camera destul de ingramadita. Personal fumeaza discret in pauze la receptie (de parca nu s-ar simti fumul...). Pentru cazare 270 a fost cam mult pentru ce a oferit.
+ Restaurantul a fost ok. Ospatar versat, se vede ca are experienta si stie sa interactioneze cu clientii. Mancarea a fost normala, pretul ca peste tot. Mi-a placut faptul ca am intrebat seara daca au mancare vegana la mic dejun (bufet suedez) iar dimineata am gasit, separat de celelalte alimente, tofu, pasta de fasole, zacusca salata de vinete etc.
M. Carmen
M. Carmen2 ani în urmă
Hotel care merita mai mult de 3 stele. Camere impecabile, personal de nota 10.Si locatia e una perfecta ,destul de aproape de toate obiectivele. Multi ar trebui sa si ia notite de la personalul acestui hotel.. Recomand cu drag !
Maleficent Maleficent
Maleficent Maleficent2 ani în urmă
Nu-si merită bani acest hotel! Scump degeaba! Se profita de faptul ca se afla langa Iulius Mall! Camera fffoarte mică, pat oribil, fara papuci de camera, o sg hârtie igienica de cea mai proasta calitate, cu fereastra inchisa tot, intra fum de tigara de la vecinii ce fumau pe balcon, pereții exagerat de subțiri, se auzea ce vorbeau la tv in camera alăturata. Vorbeam la telefon si cineva imi bate.in perete ca vb prea.tare, deși vorbeam normal, ca pe urmă s-o adud si eu pe vecina din camera alăturata vorbind la tel și auzeam si ce-i spunea cel cu care vorbea...groaznic! Dimineața gălăgie maximă de pe la 6 sau mai devreme...de mâncare nu știu sa zic, că n-am mai fost curioasă, mi-a pierit tot cheful de stat acolo...Ca sa nu mai zic de lipsa de profesionalism de la recepție si timpul lung de așteptare să se miște ptr a-ti face check-in si check-out...A!...sa nu uit! Dacă cumva aveți bagaje mari si grele, trollere sau altele...va trebui sa le cărați singuri pe scări până sus la recepție,deoarece liftul există doar de la etajul recepției în sus, nicidecum de la intrarea in hotel...Per total, o experienta groaznica pe care nu o voi repeta niciodată si NU RECOMAND acest hotel!!!👎👎👎👎👎👎👎👎
Serban Cozma
Serban Cozma2 ani în urmă
Sunt in camera 304 și aerul condiționat nu merge! Unitatea de aer condiționat nu este instalată (cablul electric nu este conectat și atârnă in partea de jos a unității).

In luna August când făceați adventisment pe booking.com că aveți aer condiționat e inacceptabil. Să vă fie rușine!

E murdar și nefinisat. Sper să dați faliment mai repede!
Ioan onutu
Ioan onutu2 ani în urmă
Cazarea este o aventura, bucătăria o încercare și personalul absent total la solicitările clientilor. Explicația poate fi data de lucrările de renovare și încercarea de a schimba ceva. Zona, peisajul și locația sunt de vis, tocmai pentru asta preturile sunt supra evaluate. Calitate preț la acest hotel este o penibilitate, iar atitudinea de la recepție era în genul " nu-ti convine esti liber ... "
EdU Eduard
EdU Eduard2 ani în urmă
Hotelul arata bine dupa renovare, personalul cam aiurit, incurca meniuri, camere, s.a. insa au fost amabili si lucrurile se remediaza din mers :)
Se poate o mai mare atentie asupra "urmelor" dupa renovare :)
Per total locatie super ok pentru delegatii rapide.
Succes pe mai departe :)
Andrei C
Andrei C2 ani în urmă
Restaurantul are mancare buna. Preturile sunt medii, nici exagerate nici mici.
Fruct Design
Fruct Design2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, servicii impecabile și foarte curat!
Locații recomandate