/Cluj/Sala de fitness

NUWA Gym

Strada Caracal nr 3, Cluj-Napoca 400000, România

NUWA Gym
Sala de fitness
4.7
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJQ+9J Cluj-Napoca, România
+40 751 617 103
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Alexandra Cordos
Alexandra Cordos3 ani în urmă
(Tradus de Google) Mă bucur să-l am în clădire! Abia aștept să-l mut în apartamentul meu și să-l folosesc în fiecare zi!

(Original)
Happy to have it in the building! Can’t wait to move it in my apartment and to use it every day!
Ciprian
Ciprian4 ani în urmă
Cu siguranță aceasta sala are mult potențial, dar din păcate încă nu a atins nici jumătate din el. Exista aparatura pentru toate grupele de mușchi dar ar mai fi loc pentru multe aparate. Greutăți libere sunt suficiente pentru nivelul la care e acum, însă pe viitor trebuie avut în vedere ca numărul de clienți va creste și atunci nu vor mai fi de ajuns. La fel și bările și discurile.
Despre atmosfera se poate spune ca e una plăcută și volumul muzicii care se aude e cel care trebuie. Personalul e amabil. Un lucru bun e faptul ca se poate întra pe baza serviciului 7card.
Cu siguranță voi mai reveni pentru câte un antrenament
Iunia Feurdean
Iunia Feurdean4 ani în urmă
Personal amabil, se poate intra pe baza de 7card, chiar daca pare micuta sala are toate aparatele de care ai nevoie. Atmosfera placuta, extrem de curat.
Andrei Crancau
Andrei Crancau4 ani în urmă
(Tradus de Google) Ceea ce îmi place despre această sală de gimnastică este faptul că, deși nu este cu adevărat mare, este foarte bine organizat, oferindu-vă spațiu pentru a lucra oricare doriți. Oamenii sunt politicoși, iar sala de gimnastică în sine este bine decorată cu citate motivaționale. Singura problemă pe care aș putea să o găsesc este că ei nu vă dau o carte de abonament după ce ați cumpărat subvenția dvs. lunară, dar nu mi-a plăcut atât de mult. Camerele de dressing sunt, de asemenea, destul de cool.

(Original)
What I love about this gym is the fact that although it is not really big, it is really well organized giving you space to work whatever you want. People are polite and the gym itself is well decorated with motivational quotes. The only issue I could find is that they don't give you a subscription card after you buy your monthly sub, but I didn't mind that much. The dressing rooms are also pretty cool.
Cristian Cotoara
Cristian Cotoara4 ani în urmă
(Tradus de Google) Poate părea puțin mic, dar are toate echipamentele de care ai nevoie pentru un exercițiu bun în fiecare zi. Curat și puteți utiliza cardul 7 fără costuri suplimentare.

(Original)
It can look a little bit small, but it has all the equipment you need for a good exercise every day. Clean and you can use the 7card without any additional cost.
Moldovan Alexandra
Moldovan Alexandra4 ani în urmă
(Tradus de Google) Personalul măreț și de ajutor, echipament foarte curat și foarte bun

(Original)
Great and helpfull staff, very clean and very good equipment
Rus catalin
Rus catalin4 ani în urmă
Andor szabados
Andor szabados2 ani în urmă
Locații recomandate