/Cluj/Sala de fitness

World Class Cluj Record Park

Strada Scorțarilor 10, Cluj-Napoca 400000, România

World Class Cluj Record Park
Sala de fitness
4.6
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH3+7F Cluj-Napoca, România
+40 364 101 835
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Adrian B
Adrian B2 ani în urmă
Cam tot ce exista mai bun in Romania in materie de gym.
Adriana Lacan
Adriana Lacan2 ani în urmă
Super ok, acoperit, parca puțin aglomerată piscina, cu copii și traineri
Gabriela Barbus
Gabriela Barbus2 ani în urmă
A face sport este foarte important pentru sanatate. La wordclass am redescoperit plăcerea de a face sport regulat, datorită profesionalismului antrenoarei, condițiilor de top, curățenie, echipamente de bună calitate.
Vlad Bîtcă
Vlad Bîtcă4 ani în urmă
Foarte faina locatia, am fost in a II-a zi de la deschidere. Cred ca a fost prima data cand am lucrat cu aparate noi si am simtit cum anumite accesorii au transpirat pt prima data in palma mea. Piscina exterioara mi-a oferit o experienta inedita pentru o locatie WorldClass, mai faina fata de alte sali gold sau platinum din restul tarii (chiar daca nu sunt fan plaja sau stat la soare). Sala este bine echipata dar ca orice locatie deschisa de putin timp, mai sunt necesare cateva retusuri si aici as mentiona (la anumite aparate nu existau toate accesoriile si nici personalul nu stia daca le au sau daca urmeaza sa le primeasca, in vestiare dulapurile ar mai merita o curatare pe interior, in piscina gasesti nisip ramas in urma finisajelor si sauna este cam micuta iar cei ce stau jos au sanse sa raceasca). Toate cele mentionate sunt de inteles si sunt sigur ca se vor rezolva treptat. Succes!
R s
R s4 ani în urmă
Am reclamat mai multe lucruri de-a lungul timpului, nu s-a rezolvat absolut nimic niciodata. Nu sunt suficiente clase la pranz, nu este parcare, nu este acces direct de la The Office, am avut o interactiune oribila cu personalul chiar la inceput, de atunci incerc sa reduc la minim orice interactiune. Cert e ca nimic nu se rezolva si nu merita abonamentul aici. Din punctul meu de vedere lucrurile nu merg cum ar trebui si cunosc multa lume care a renuntat la abonament
Vladut Muresan
Vladut Muresan2 ani în urmă
W foarte buna piscina, se respecta regulile si in mare parte sunt oameni educati. Personal ce e gata sa te ajute, piscina curata. Dar daca inotul nu e pe gustul tau, au si sala de sport, au si un loc de stat si de relaxat cat o astepti pe mama sa vina dupa tine sau sa se schimbe prietenii tai. Dulapurile sunt baietii la comun si fetele la comun, dar dupa 3 saptamani te obisnuiesti. In pricipiu, cea mai buna sala de sport pentru incepetori si medii si o piscina super tare.
Chioreandan
Chioreandan2 ani în urmă
Piscina este de o calitate deosebita, atat intretinerea ei cat si temperatura apei.
Conform legislatiei actuale piscina a functionat in regim de piscina in aer liber. Chiar daca pe final de luna octombrie afara era deja si temperatura de 6 grade administratia WorldClass Cluj si-a pastrat promisiunea si au lasat deschisa piscina pana in data de 31 octombrie.
Dupa acesta data piscina a fost acoperita, si din pacate a devenit ilegal sa ramana deschisa.
A fost singura piscina din Cluj deschisa pe perioada verii, in care un adult putea sa inoate, piscina avand o lungime de 20m.
Calin Covaciu
Calin Covaciu2 ani în urmă
Noul sistem de rezervare la piscina este ridicol . Am sunat de la 11:00 timp de 10 minute fara niciun răspuns și apoi să aflăm că nu mai sunt locuri. Lipsa de transparență este una gravă și în condițiile astea nu știu de ce plătim abonamente scumpe
Locații recomandate