/Cluj/Sala de fitness

World Class Health Academy Cluj

Strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca 400592, România

World Class Health Academy Cluj
Sala de fitness
4.3
352 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFH+56 Cluj-Napoca, România
+40 731 041 175
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Mircea Crisan
Mircea Crisan2 ani în urmă
Mă duc la inot și sunt mulțumit de condiții. Personalul mi s-a părut f. amabil. Detaliile legate de abonament nu pot fi comunicate telefonic.
Rusu robert
Rusu robert2 ani în urmă
25 de oameni la o clasa de yoga.. sala nu are capacitatea necesara pentru atatia oameni!
Bianca Cristian
Bianca Cristian2 ani în urmă
Vreau sa îmi cer scuze public domnișoarelor de la Recepție, câștigătoare cel puțin de premiul Nobel, care într-adevăr își permit sa fie niște scârbe cu muritorii de rând care dau echivalentul salariului minim pe economie pt un abonament lunar la sala… Chiar îmi cer scuze ca am pretenția de la astfel de personalități marcante pentru epoca contemporană să îți facă treaba pentru care sunt plătite.
Paul Satmarean
Paul Satmarean2 ani în urmă
E curat si în general liber. Lipsesc unele aparate dar te descurci si fara. Am abonament de mai bine de un an dar incep sa caut alta sala din cauza muzicii care incepe sa fie doar manele si remixuri date cat se poate de tare. Am început sa vin cu casti cu noise canceling doar pt a putea ignora muzica
Corina Sauliuc
Corina Sauliuc5 ani în urmă
Desi ofera o gama larga de servicii sportive si locatia este una de invidiat, personalul de la receptie si cleaning este mult sub standardul brandului, iar majoritatea spatiilor necesita un refresh. Echipamente multiple, diverse sali si piscina. Vestiarele, dusurile si instalatiile de iluminat si ventilatie, sanitare necesita un upgrade.
Aldea Silviu
Aldea Silviu6 ani în urmă
Cel mai frumos bazin din Cluj Napoca!!! Va recomand sa mergeți la aceasta sala ! Sala de fitness si de forță foarte mare.
Dan Mihai
Dan Mihai2 ani în urmă
Accesul se face pe la Auchan pe la scările rulante spre parcare, cele plate pentru coșuri. Mergi până la etajul 1 faci stânga și în fața pe grinda de sus e un semn cu negru către birourile administrative Iulius Mall, faci stânga și treci prin zona G a parcării spre zona F (cu mov) apoi stânga pe contrasens , iar în capăt pe colt e intrarea. Am căutat-o de vreo oră prin mall. Nu știa nimeni pe unde se intră. Teoretic asta nu ar fi intrarea normală, sunt lucrări acum. Am vrut sa merg la piscină, piscina e in revizie până pe 1 martie 2022( nu scrie nicăieri). Am dat 4 stele pentru că îmi place la world class și cred că e o excepție de data asta. As vrea totuși să aflu pe unde e întrarea normală, sunt curios. Poate când mă întorc se intră pe acolo și iar pierd timp
Diana Bratu
Diana Bratu2 ani în urmă
Am fost la o clasa de cycling impreuna cu prietenul meu si am scanat amandoi codul QR de pe telefon la intrare, inainte de inceperea clasei. Eu am primit o penalizare desi am participat la clasa, iar el nu a primit vreo penalizare.
In alta privinta, multi oameni care au antrenor personal se comporta de parca au prioritate la aparate. Se baga in fata si fac pauze lungi intre repetitii fara sa te lase si pe tine.
Ofer o steluta pentru calitatea suportului si pentru ca sala de fitness e mult prea scumpa pentru ce ofera la zona de fitness.
As fi lasat doar o steluta la review, dar las o steluta in plus pentru piscina.
Locații recomandate