/Cluj/Sala de fitness

SKAI Urban Crag

Calea Baciului 1-3, Cluj-Napoca 400230, România

SKAI Urban Crag
Sala de fitness
4.9
255 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGMW+48 Cluj-Napoca, România
+40 742 325 429
skaiurbancrag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–22
Marți: 16–22
Mirecuri: 16–22
Joi: 16–22
Vineri: 16–22
Sâmbătă: 15–19
Duminică: 15–19
Scrie o recenzie
Norbert Felegyhazi
Norbert Felegyhazi2 ani în urmă
Trasee creative. Atmosfera excelenta. Daca ai timp sa vizitezi o singura sala in Cluj sa die asta!

Excellent atmosphere and challenging route. If you have time to visit one gym in Cluj it should be this one!
Daniel Andrei
Daniel Andrei2 ani în urmă
Sală de cățărat foarte bine organizată, cu echipă foarte dezvoltată.
Dan-Sebastian Dirzu
Dan-Sebastian Dirzu2 ani în urmă
Lipsiți de profesionalism și respect față de clienți. Am mers la 16.10. era închis. Contactați au spus că vin la 17.15. am așteptat. Nu au venit. Contactați din nou la 17.40 au spus că vin in 15 minute. Nu știu dacă au ajuns în cele 15 minute că am plecat. Cum sa am încredere să îmi las copiii sa folosesca o infrastructură pentru un sport in care se pot accidenta creata de niste oameni care se comportă astfel?
Va recomand sa evitați acest loc. Eu așa voi face.
Matrix OS
Matrix OS2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune săli de escaladă din Cluj-Napoca, bine întreținută, trasee de toate dificultățile.
Csongor Fazakas
Csongor Fazakas5 ani în urmă
Sala arata foarte bine si modern, dar locatia e oribila. Drumul cu masina e numai jumat de ora pana acolo, plus ca e intr-o zona industriala, unde poti sa ramai blocat cu masina. La pretul de 30 de lei, pentru o singura intrare nu primesti nici un serviciu in plus, nici magneziu, nici ham (numai la supra taxa), nici o indrumare sau orice ajutor cu traseele. Nu te baga nimeni in seama. Pacat, pentru sala nou nouta si imensa.
Patricia C
Patricia C2 ani în urmă
Nice place, but the employees and customers seem against masks, so I don't feel safe going during the pandemic. A shame.
Ca raspuns la raspunsul vostru:
Eu am descris ce am vazut cand am fost eu la sala. Experienta mea. Am fost de-a dreptul intampinata de o persoana cu masca sub nas si gura, si o buna parte dintre clienti nu purtau masca in mod corespunzator. Imi pare rau daca adevarul va deranjeaza, si nu cred ca am fost cu nimic rautacioasa. Trebuia sa fac poze la ce am vazut daca numai asa ma "credeti" lol
Nu am nici un interes in a va strica eu voua reputatia, chiar din contra, voi ar trebui sa aveti interesul sa protejati sanatatea clientilor si a staffului si sa va asumati raspunderea in privinta asta.
Sunt o iubitoare a sportului si va sustin ca sala de escalada in Cluj Napoca, in acelasi timp, imi pasa de sanatatea mea si a familiei mele, de buna starea comunitatii. Numai prin respectarea masurilor de proctie anti covid vom reusi sa ne intoarcem candva la normal.
Crede-ma ca imi pare rau ca nu ma simt in siguranta sa vin la voi la sala, mi-as dori ca lucrurile sa nu fie asa.
Ionatan Adrian
Ionatan Adrian2 ani în urmă
Una dintre cele mai faine Sali de catarat din țara (nu am fost eu la foarte multe, dar am fost la vreo 4 in cluj și la alte 3-4 in București). Atmosfera e super cool si prietenoasa
Prodan Vlad
Prodan Vlad2 ani în urmă
E unul din locurile mele preferate de cățărat din oraș. Un pic departe, dar trebuia hală și acolo s-a putut. Recomand pentru persoane care se știu cățăra cât de cât mai mult decat pentru neinițiați.
Locații recomandate