/Caras severin/Sala de fitness

Bacolux Afrodita Resort & Spa

Strada Complexelor Nr.2, Băile Herculane 325200, România

Bacolux Afrodita Resort & Spa
Sala de fitness
4
4 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VCH8+F6 Băile Herculane, România
+40 371 057 070
afroditaresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Suciu348 zile în urmă
Comentariile anterioare sunt pure fabulații. Camera e super OK, mâncarea bună, iar la SPA , totul funcționează, nici urma de clor.
Oana Marina Tanase
Oana Marina Tanase2 ani în urmă
A fost ce-am mai prosta aleregere făcută de noi, hotelul pe exterior și Recepția merita 4 stele , dar camera 2 stele hoit …. Baia mizerabila toaleta și cabina de dus😖😖😖 sa nu mai vorbesc de camera .. care îți iei camera dubla ca si familie si nu este pat matrimonial in ea🤦🏼‍♀️
Acum a venit rândul zonei de Spa…, arată ok sa zic nimic waw sa zic ca bine pana in momentul in care intri si stai mai mult de 10 minute când din cauza clorului sau ce substanțe erau pe acolo toți am
Iesit nu niște ochii, o tusa mai aveam puțin si ne intoxicam…!!! Iar acum masa .. micul dejun care era inclus ne diversificat pic de la
O zi la alta prânz si cina nu am
Avut inclus deci am plătit in prima zi mâncarea ok a doua zi …. Nu se compara a venit rece si ce a fost mai deranjant ca am si așteptat in jur de o ora!!! Iar personalul jalnic … !!! Un singur ospătar a fost ok!! Asta a fost sejurul nostru de 3 zile 2 nopți veci nu as mai calcă acolo !!!
Nusa Kurila
Nusa Kurila2 ani în urmă
A fost o alegere proasta! In camera curățenia a lăsat de dorit sertarele de la noptiere erau pline de mizerie, toaleta murdara la fel și cabina de dus, in zona restaurantului și zona spa am văzut gândaci plimbamdu-se! Saunele au fost funcționale alternativ, cate 2 pe zi, bazinele cu apa calda nu au funcționat deloc! Într-una din seri ne-au băgat într-o sală foarte mică sa luam masa și am fost nevoiți să așteaptăm cu farfuria in mână sa se ridice cineva de la masa, menționez că am avut mic dejun și cină - bufet suedez.Nu recomand!
Raluca Stefanescu
Raluca Stefanescu2 ani în urmă
4 stele dar nu chiar....
Dar....personalul foarte ok. Amabili și drăguți.
Zona de piscină și spa.... foarte ok. Am rămas impresionată de cât de frumos au amenajat spațiul de piscină și joacă pentru copii mici. Chiar si-au dat interesul. Apa foarte caldă, podeaua încălzită, un adevărat parculet făcut lângă piscină, cu tobogan cu apă și alte jucării.
Dacă aplicau interesul și seriozitatea cu care a fost făcută această cameră in tot hotelul era senzatie.
Camerele cam mici....înghesuială....nu inteleg de ce au mai pus și 2 fotolii și masă in conditiile in care oricum e spațiul mic....
Prosoapele cam jerpelite unele....
Mâncarea nu a fost senzatie, dar găseai ce sa manânci și să te saturi la fiecare masă.
Ca și concluzie....nu m-au făcut să îmi doresc neapărat sa ma intorc.
Bianca Gusita
Bianca Gusita2 ani în urmă
Camerele sunt foarte mici si întunecate! Deși am facut rezervare, nu am primit camera rezervată, ci una inferioară ca număr de stele.
Cabina de dus este atat de mică încât nici nu ai loc sa te miști!
Am avut 2 gândaci in camera.
Mâncarea nu este atat de buna! Mâncare este refolosită (prăjiturile sunt uscate, pâinea este tare, sucul il primesti desfăcut).
Accesul la SPA se face fara a păstra distanțarea, este o adevărata îmbulzeala!
Doua zile consecutiv cand am mers la SPA nu am primit prosoape (personal total nepregăt pentru numărul de persoane cazate)!
Plata pentru consumația de la bar se face “pe încredere” spunând numărul camerei in care esti cazat, fara sa scanezi bratara, sau alta dovada. Asa ca am avut surpriza la check-out sa imi apara o consumație pe care nu am facut-o!
Mihai Hortopan
Mihai Hortopan2 ani în urmă
Am oferit o stea pentru ca nu pot da minus 10. Am achiziționat un pachet "love weekend". Camera murdara și mobilier învechit, restaurant și zona de Spa supraaglomerate și bazinele murdare. Mâncare foarte slaba. Liftul era practic inutilizabil de la traficul intens. Diferențe enorme între facilitățile prezentate în pachet și realitate. Nici urma de masuri de protecție pandemice. Și ne am alea și un covid cinstit după toată experienta asta.
Robert Similea
Robert Similea2 ani în urmă
Sunt foarte recunoscator pentru ritualul & terapia de poveste pe care mi le-a oferit Sisi la Bacolux Afrodita Resort & Spa, Herculane.
Am vizitat Herculane in interes de afaceri si am dormit o singura noapte la hotelul Afrodita de 4 stele. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca nu am avut napron pe pat si ca a fost foarte curat si cald. Cosmeticele de la baie sunt de buna calitate, camera este mare si este foarte bine dotata. Eu am avut inclusiv un birou generos care mi-a fost de mare folos. Internetul functioneaza bine iar salteaua si pernele sunt de buna calitate asa ca am dormit foarte bine.
Micul dejun este bogat iar meniul a la carte este foarte atractiv. Deasemenea cafeaua de la barul principal este exceptionala.
Voi reveni cu siguranta pentru mai multe zile!
Raluca Tudorica
Raluca Tudorica2 ani în urmă
Camera era murdara,peretii carpiti,lemjeria murdara,am cerut la receptie un set curat.
Mancarea jalnica,painea era veche si cu miros de combustibil,prajiturile uscate,refoloseau mancarea ramasa sa gateasca urmatoarele mese.Cafeaua,o batjocura.
3 nopti am stat si gunoiul nu a fost ridicat-copil cu pampersi,de aspirat nici gand,angajatii aveau la dispozitie maturi,in hotel cotat cu 4 stele.
Ne-am cumparat hartie igienica,ca s-a terminat singura rola pusa in prima zi-2 copii mici si 3 nopti de cazare.
Nicio lenjerie de calitate asa cum e descris pe site,o minciuna gogonata.
Apa de la piscina jegoasa si ea,ambii copii s-au ales cu eczeme si mancarimi.
Ca sa mergi cu liftul-am stat la etajul 8-asteptai un secol si inca ceva.
Personalul de la receptie amabil,la fel ai chelnerii.
Nu as reveni in veci,am platit pentru 3 nopti all inclusive-si am murit de foame la cat de rea a fost mancarea-1980 de lei.
Salina draguta,la fel si spatiul de joaca pt copii,misto gandit-dar apa murdara rau.
Murdar,neprimitor,reclama mincinoasa.
Bianca Florea
Bianca Florea2 ani în urmă
L.E.: La Spa apa este murdară, rece, pe jos este murdar, nu funcționează toate saunele, iar cele care funcționează sunt supraaglomerate (până la 5-6 oameni în aceeași saună).
Ni s-a promis o echipa de curățenie/schimbarea camerei, nu am primit nici, nici. Am plecat mai devreme din cauza condițiilor execrabile și acum nu vor să ne restituie banii pe noaptea pe care nu am petrecut-o acolo. Jaf la drumul mare. Dacă va pasa pe ce dați banii și vreți să aveți condiții, EVITAȚI cu orice preț acest "resort de 4 stele"!

Personalul deși amabil, foarte prost instruit comparativ cu alte resorturi de 4-5 stele. Camera lasă de dorit. Pentru peste 100 euro pe noapte nu este normal sa ai baia murdară, praf in uscător, praf in camera, perdele și draperii nespălate care dau un aer îmbâcsit. Foarte dezamăgită, deoarece la acel preț te aștepți la niște condiții măcar decente.
Locații recomandate