/Buzau/Sala de fitness

PHOENIX SHIRO - KARATE BUZAU

Scoala Gimnaziala, Aleea Școlilor Nr. 12, Buzău 120177, România

PHOENIX SHIRO - KARATE BUZAU
Sala de fitness
4.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q3V+8F Buzău, România
+40 760 149 914
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Luminita Popescu
Luminita Popescu6 ani în urmă
Metode foarte bune de pregătire! Antrenamente interactive pe care copiii le adora. Rezultatele acestui club sunt cele mai bune din Buzău. Sensei Costin este un profesionist și reușește sa scoată tot ce e mai bun din sportivi!
Felicitări și să o țineți tot așa! ❤️🥋
#CeiMaiBuni 🏆
Oana Alixandroiu
Oana Alixandroiu6 ani în urmă
Acum un an in urma am mers cu băiețelul de 5ani la un antrenament de Karate,sa vedem și noi ce și cum. Din acel moment Sebi a fost incantat de TOT,muncește cu drag,se bucura de orice reușită fie ea cat de mica,plânge când nu reuseste,dar merge mai departe la îndrumarea lui Sensei,un om minunat care iubește fiecare copil. Felicitări Sensei!!!!!Nu e o lauda,e un MERIT!!!
Alexandra Angheloiu
Alexandra Angheloiu6 ani în urmă
Un club ce vizează performanța adevarata intr-un sport olimpic. Copiii primesc adevăratele valori morale și învață că totul se câștiga prin muncă. Felicitări Sensei pentru tot ceea ce faceți pentru elevii dumneavoastră!
Așteptăm cu nerăbdare următoarele rezultate! 🏆🥇
Anamaria Stanciu
Anamaria Stanciu6 ani în urmă
Sensei Costin Stanciu reușește, pe lângă foarte buna pregătire a sportivilor, sa le transmită valori morale foarte importante: devotament, curaj, încredere, fair-play. Mai mult decât atât, simțim că nu suntem doar o echipa, ci o mare familie!
Necula Nicoleta
Necula Nicoleta6 ani în urmă
Pe lângă rezultatele foarte bune🏆câștigate la concursuri, copilul meu a devenit mult mai sociabil și are mai multă încredere in el. Îi multumesc Senseiului pentru tot devotamentul, implicarea pentru copii și sportul practicat! Recomand 💪
Eugen Stefanita
Eugen Stefanita6 ani în urmă
Costin Stanciu este un model pentru elevii lui, ii inspira, ii motivează, ii învață sa fie corecți și motivați in tot ceea ce fac, nu doar la antrenamente. Tocmai datorită stilului personal este iubit și admirat de învățăceii lui.
Liliana Bira
Liliana Bira6 ani în urmă
Cel mai bun sensei Costin Stanciu .Pe lângă rezultatele foarte bune obținute la concursuri , copilul meu este mult mai sociabil și practică acest sport cu mare plăcere și totul datorită lui sensei Costin Stanciu.
Momaie gogaie
Momaie gogaie6 ani în urmă
Nu va lasati copii sa participe la astfel de cursuri unde sunt exploatati la maxim pentru a participa la fel si fel de concursuri pentru ai aduce venituri suplimentare si glorie antrenorului iar copilul v-a ramane cel mai probabil cu accidentari, lovituri, poate chiar si sechele sau mai rau... Mai multe dezavantaje decat avantaze...
Locații recomandate