/Buzau/Sala de fitness

Wellzon Fitness Center

Strada Orizontului 20, Buzău, România

Wellzon Fitness Center
Sala de fitness
4.4
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R77+G8 Buzău, România
+40 744 555 518
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Catalin
Catalin3 ani în urmă
Sală de 3 stele, cu abonament de 150 si in weekend închide la 18...🤦🏼‍♂️
Georgiana-Andreea Cebic
Georgiana-Andreea Cebic4 ani în urmă
O sala de nota 10 care înglobează tot ceea ce cauti, cu un personal calificat, dar și amabil in acelasi timp, cu care poti lega prietenii frumoase si speciale. Oricare ar fi scopul tau , dacă ai ambiție, ti-l vei putea atinge. Abonamentul full time (part time nu include clasele) pentru elevi este de 119 lei. Ca sa intri la clase, trebuie sa suni la receptie mai întâi, pentru a te programa. Aparatele pot fi folosite de toata lumea, în funcție de cate greutăți foloseste.
Purple
Purple4 ani în urmă
Ar fi indicat sa existe o mai buna organizare si disciplina. Clasele sunt foarte aglomerate, ma indoiesc ca fiecare persoana care vine isi rezerva loc.
Nu mi se pare firesc sa sun in fiecare zi la 7 dimineata sa imi rezerv ora ca sa fiu sigura ca prind loc. Ar fi mai eficient sa imi fac programare oricand, macar cu o zi inainte, nu sa fiu conditionata.
Instructorii ar trebui sa se implice mai mult si sa monitorizeze indeaproape participantii, sa se asigure ca exercitiile sunt efectuate corect.
Consider ca, copiii nu au ce cauta in clasa in momentului desfasurarii activitatii. Managementul ar trebui sa vina cu reguli in acest sens.
Roby Wan-Ken-Obi
Roby Wan-Ken-Obi4 ani în urmă
Cel mai mare centru de fitness din Buzau condus de un pionier in domeniu asta în țară Andrei Urse. Au si o scoala de fitness foarte buna pentru cei interesati sa aprofundeze.
Eugen Carip
Eugen Carip4 ani în urmă
Prețul unui abonament este destul de mărișor, dar are tot ce trebuie. Destul de modern. Aparatura îngrijită. Destul de curata. Vestiar bine organizat. Recomand cu încredere!!
Ovidiu Iftene
Ovidiu Iftene2 ani în urmă
Desi este o sala destul de mare, o parte din aparatura necesita imbunatatiri deoarece este destul de veche/defecta. Vestiarul decent, dar poti avea surpriza ca o cheie sa se potriveasca la mai multe boxe si in ultima perioada persista un miros de canal... Pretul este prea mare pentru calitatea oferita, dar poate fi compensat putin cu accesul la clasele de grup (pentru cei care sunt interesati). Un avantaj major il reprezinta parcarea mall-ului care este destul de mare si nu intampini probleme in gasirea unui loc de parcare. Si un alt plus ar fi programul. Poate aparitia concurentei o sa conduca si la imbuntatiri.
Jorrvasker
Jorrvasker2 ani în urmă
E placut rau aici. Sala e mare si spatioasa, are multe aparte (destule sa ajunga tuturor), iar angajatii sunt prietenosi. Preturile sunt putin cam mari, dar daca vi aici sa faci antrenament aproape in fiecare zi, atunci se merita.
Sorin
Sorin2 ani în urmă
Toata lumea amabila, sala foarte mare, curatenie, vestiar aranjat si spatios. Nimic de reprosat!
Locații recomandate