/Brasov/Sala de fitness

18 Gym Fitness Club Brasov

Strada Ferencz Szemlér 14, Brașov 500331, România

18 Gym Fitness Club Brasov
Sala de fitness
4.5
102 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JJWH+CF Brașov, România
+40 368 463 012
18gym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina1 an în urmă
Nu prea le pasa de recenziile nostre,dezinteres total...se fâlfâie...
Razvan Neculcia
Razvan Neculcia2 ani în urmă
O sala micuta, da prietenoasa, recomand arderea caloriilor aici 😁
Robert Moisa
Robert Moisa2 ani în urmă
O sală cu preturi ridicate pt ce oferă la 170lei in loc de 130 poti avea o sala mica cu ac si muzica tare, aparate ocupate si la 21 00 de antrenorii vieții care au cate 5 oameni. Vestiar mic cu chei întortocheate.
Daca vii cu mașina riști sa o găsești zgâriata, aaaaaaa asta daca găsiți un loc de parcare 🤣🤣zona cu oamenii semiboschetari camine de nefamiliști.
DACA NU TII CONT DE RECENZIE , dupa o luna o sa scrii una la fel despre 18 gym. 💪👍
Adrian Hacman
Adrian Hacman2 ani în urmă
Sala e un pic cam mica.. dar e faina!
Razvan Popa
Razvan Popa2 ani în urmă
1. False advertisement - am plătit pentru servicii care nu mi s-au oferit. "Program nutrițional personalizat" înseamnă o hârtie cu copy-paste din ce li se dă tuturor. Trainer-ului nici nu i-a păsat și nici n-a vrut să audă că nu pot ține regimul în acel fel și nici nu am facilități.

2 - Trainer-ul a fost concentrat doar pe el însuși. Nu i-a păsat de programul meu. Nu am fost tratat ca un client.

3 - Fără obiective trasate și asumate, trainer-ul a vrut să depind doar de el, deși l-am plătit. Nu își asumă nimic niciodată.

Aia e, am fost păcălit. Țeapă. Tipic românesc, am fost "făcut de bani" două luni la rând. E vina mea că nu am mers în altă parte după prima lună.
Denis Legi
Denis Legi4 ani în urmă
Bicicleta eliptica nu merge de 2 saptamani,aerul conditionat merge numai in jumatate de sala,azi nu a mers nici apa la dus,antrenorii personali nu sunt personali(nu te urmaresc pe toata durata exercițiilor,mai exact iau mai multe persoane odată le dau exerciții si apoi pa își vad de alte treburi nici macar nu urmăresc daca se fac corect exercițiile,in plus sunt si incompetenți nu stiu si nu inteleg diferenta intre masa musculara si slabire,indiferent ce le spui ei te pun sa crești greutățile...Nu mai detaliez,e inutil...dau o stea ca nu pot sa nu dau deloc...
Cosmin Sendrescu
Cosmin Sendrescu2 ani în urmă
Locatie ok , curat, muzica este ok insa volumul prea tare , e totusi sala de sport cu aparate nu zumba/dans.La telefon nu ai semnal 3g-4g ,fiind la subsol.La capitolul aparate cam saracacios aparate clasice.Lipsesc cele dedicate pt grupele mici: triceps/biceps (exista doar greutati libere si scripete)iar pt umeri un singur aparat. Blocatul la biceps doar cu bara cu greutati pe banca.Nu exista bauturi pre-workout de gen cell fx pe baza de creatina/ arginina/ carnitina decat niste chestii scumpe la 10 lei un shot sau etc.Per ansamblu un 3/5 e ok , se poate si mai bine.
Madalina Tataru
Madalina Tataru2 ani în urmă
Antrenori foarte bine pregătiți, comunicativi si energici, dar spațiul în care se desfășoară Xtreme Fit lasa de dorit. Din cauza mucegaiul nu prea poți sa respiri.
Viorel Mina
Viorel Mina2 ani în urmă
Foarte buna experienta
Locații recomandate