/Brasov/Sala de fitness

EFFFECT

Bulevardul Garii Nr.17 Bl.4A (in spate fostul punct termic, Brașov 500227, România

EFFFECT
Sala de fitness
4.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ6C+38 Brașov, România
+40 790 571 514
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Turcus Peter
Turcus Peter4 ani în urmă
Programul,, Les Mills,,.pentru cei interesați o cautare pe YouTube spune totul. Antrenori dedicati.standard de calitate la preturi decente.
Beatrice Bârgăoanu
Beatrice Bârgăoanu4 ani în urmă
Studio fitness care promoveaza antrenamente complexe din programele Les Mills: circuit, rezistenta, anduranta. Se lucreaza cu bara si greutati in functie de greutatea corporala si grupa musculara vizata, stepper si discuri, benzi elastice, precum si exercitii calistenice, fara accesorii, cu greutatea corporala. Antrenamentele de grup variaza ca durata (45min-60min) si intensitate, sunt foarte bine structurate, eficiente, iar muzica este motivanta. Antrenorul lucreaza o data cu grupul, explica la inceputul exercitiilor, este atent si corecteaza pe parcursul exercitiilor. Exista posibilitatea de a face clase in privat cu antrenor personal. Acces posibil prin 7card. Programarea claselor se face prin intermediul unei aplicatii. Sala este amplasata intr-o zona buna, aproape de Sala Sporturilor, sunt locuri suficiente de parcare in apropiere.

Imi place studioul si il recomand!
Cristina Virban
Cristina Virban4 ani în urmă
Locație ok din punct de vedere al amplasării, aproape de Sala sporturilor. Spațiu destul de mic, per ansamblu. Exista o singura sala mare în care se poate face sport, doar împreună cu unul din cei doi antrenori. Vestiare și baie ok.
Taga Iulia Maria
Taga Iulia Maria4 ani în urmă
Un stil nou de sala, aspect placut, totul curat si ordonat, programe noi, interesante, tehnice si se transpira. Merita incercat
Emma Vasilache
Emma Vasilache4 ani în urmă
Pasiune, profesionalism, entuziasm ... o echipa de Efffect😊
Carmen barbu
Carmen barbu4 ani în urmă
5 stele
Ionut Gavriluta
Ionut Gavriluta4 ani în urmă
Rezultate garantate
Florin Neacsu
Florin Neacsu5 ani în urmă
Un loc în care merită să faci sport îți oferă cele mai bune condiții de a îți petreci timpul iar instructorii te motivează să treci peste obstacole. Recomand !
Locații recomandate