/Bistrita nasaud/Sala de fitness

Hotel Diana

Calea Moldovei 80, Bistrița, România

Hotel Diana
Sala de fitness
3.8
487 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5G29+VX Bistrița, România
+40 263 231 960
dianahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasy finutzu
Vasy finutzu2 ani în urmă
Care venti sa lucrati la cablaje auto din Bistrița N.prin firma de recutare Apt trebuie sa știtii ca :
Cazarea o aveți in podul hotelului Diana, Fara apa calda, fara caldura, fara perdea la geam. Cu un tv in camera cu tub fara telecomanda.La baie nici macar nu puteți sa trageti apa la wc ca are butonul stricat..camera de cuplu are de fapt 3 paturi de cate o persoana...de diferite dimensiuni, deci nu merg apropiate sa poti face un pat dublu de cuplu...conditii nu.s sunt...va atasez cateva fotografii, sper să va placa !!wifi merge foarte slab !
Mihai Dunoiu
Mihai Dunoiu2 ani în urmă
Hotel confortabil, servicii de calitate.
Sorinmateescu969 Sorinmateescu
Sorinmateescu969 Sorinmateescu2 ani în urmă
Foarte frumos. Îmi place foarte mult zona
Rusu99
Rusu992 ani în urmă
Deci nu am cuvinte sa explic cat de bine m-am simtit la hotelu acesta...camerele sunt foarte mari ,niste paturi foarte bune si rezistente"nu bat nu troncane" mancare e foarte buna si ca pret la cazare e foarte bine din punctul meu de vedere...RECOMAND Hotelu Diana
Alina Mihalas
Alina Mihalas2 ani în urmă
Am fost la o petrecere, nu am intrat in camere, nu stiu cum sunt. Mancarea a fost foarte buna, ospatarii foarte amabili si sociabili, se asigurau constant ca lumea se simte bine si intrebau daca avem nevoie de ceva. Baile, desi putin invechite erau curate si apreciez ora tarzie pana la care am avut voie sa stam.
Lovenez Mihaela
Lovenez Mihaela2 ani în urmă
Locație frumoasă cameră curata .Am mâncat la restaurantul hotelului mâncare foarte gustoasă și multă prețuri acceptabile iar ospătarul un domn de nota 10 foarte socoabil și profesionist. O sa revenim cu placere.
Raicu Ionut
Raicu Ionut2 ani în urmă
Un hotel modest cu camere dotate cu mobilier vechi . mâncarea este foarte bună .
Elena Pop
Elena Pop2 ani în urmă
Au fost lucruri importante de învățat despre SĂNĂTATE, cum să avem grija de sănătate, cum să scăpăm de unele atacuri periculoase pentru organism. Am învățat să mâncăm sănătos, folosind vase pe măsură, să pregătim sănătos. Să scăpăm de unele boli care ne chinuie etc TOTUL PENTRU SĂNĂTATE!
Locații recomandate