/Bihor/Sala de fitness

FIT4U

Strada Aluminei 45, Oradea, România

FIT4U
Sala de fitness
4.4
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WC7+M7 Oradea, România
+40 759 020 661
fit4u.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ruben Cimpean
Ruben Cimpean2 ani în urmă
Un mare plus este programul de dimineață
Adrian Sere
Adrian Sere4 ani în urmă
Sala este destul de mare si bone dotata. Deschisa inclusiv duminica. In zilele lucratoare nu recomand sa se mearga la sala intre orele 18-21 pentru ca este foarte aglomerata. Luni-vineri se deschide de la ora 6 dimineata, fiind una din putinele sali din Oradea care deschid asa devreme.
Levi K
Levi K4 ani în urmă
Locul a fost ok mai demult , dar acuma daca vii aici sa fii pregatit sa stai si sa te uiti sau sa te plimbi in roata , pentru ca locul cu greutati e ocupat de 5 , 6 persoane si mai multi oameni nu incapa. Au cumparat o gramada de echipamente, dar de vreo 4 luni doar stau aruncate sus in etaj. Asa ca 5 stele poti sa dau cei care vin intr-o ora cand nu sunt asa multi aici.
Naghiu ovidiu
Naghiu ovidiu4 ani în urmă
Cele mai profesionale aparate de fitness din Oradea. Cei mai buni traineri de fitness cu sfaturi si programe foarte bune si utile. Recomand cu încredere.
Sami bora
Sami bora5 ani în urmă
Este o sala ingrijita doar cu mici defecte.
La dus la baieti ar trebui sa renoveze
Niste aparate ar trebui înlocuite si cam atat nu mari defecte
Merita încercată
Angela Corbuț
Angela Corbuț5 ani în urmă
Un Gym care ofera servicii foarte bune pentru pretul pe care il practica: 110 Ron pe luna, care include acces nelimitat la toate serviciile(sala de forta, ore de aerobic,sauna). Este curat si personalul este amabil. Sunt foarte multe aparate de fitness, ceea ce face ca sala principala sa fie cam aglomerata, iar dupa ora 18:00 este foarte multa lume. De asemenea ar fi de dorit sa fie mai bine aerisita sala, dar insasi clientii sunt reticenti la geamuri deschise.
Era-9 imobiliare
Era-9 imobiliare5 ani în urmă
Sincer sunt dezamagit de conditiile salii de pe Transilvaniei. In toaleta la baieti miroase ca intr-o baie comunala.Aproape faci hepatita. Iar in vestia este un frig de paralizezi.
Turenschi Monica
Turenschi Monica6 ani în urmă
Sală fitness. Particip la diferitele cursurile şi sunt încântată de rezultate şi de atmosferă. Aparatele multiple performante mă ajută să îmi urmez cu plăcere antrenamentele. Satisfăcător!
Locații recomandate