/Bihor/Sala de fitness

CSM Oradea Tenis Club

Oradea, România

CSM Oradea Tenis Club
Sala de fitness
4.5
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W86+XC Oradea, România
+40 770 477 400
csmoradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Eros mastrobuono
Eros mastrobuono2 ani în urmă
Foarte bine
Mihaela mocanu
Mihaela mocanu2 ani în urmă
excelenta locatie pentru cei care vor sa faca sport, in special tenis si jogging
Sabin Dan
Sabin Dan2 ani în urmă
Are în dotare o pistă pentru alergat, 2 terenuri de tenis dimensiune mica și 4 dimensiune mare.
Valentina Prichi
Valentina Prichi3 ani în urmă
Spații pentru mișcare. Mulți copii, adolescenți jucând tenis, alergând. Minunat!
Ovi B.
Ovi B.5 ani în urmă
Un loc pe care Oradea il merita din plin. 13 terenuri cu zgură, 2 terenuri beton, terenurile sunt inconjurate de o pista de alergare. Mai ar fi de amenajat putin cateva alei si daca ar exista pentru zona din spate putin gazon sau spatiu verde ar arăta mai bine. Tribunele trebuiesc reamenajate. Speram ca in viitor lucrurile se vor schimba in mai bine!
Lukacs Gabriel
Lukacs Gabriel5 ani în urmă
Poziționată într-o locatie super langa raul Cris, ofera iubitorilor de fotbal si tenis o frumoasă baza,bine dotată pentru practicarea tenisului, cu terenuri acoperite suficiente si bine încălzite și terenuri de mini fotbal pentru cei care doresc practicarea mișcării.O bază care trebuie luată ca exemplul si de alte orașe. Felicitări.
Maria Butusina
Maria Butusina2 ani în urmă
Având în vedere că au fost organizate naționalele U16 acolo, organizarea a fost destul de proastă. Cu o zi înainte de a se începe calificările s-a putut intra în baza oricând și cu oricine pentru antrenamente. Ziua următoare oamenii asteptau ingramaditi în fața porții pentru a se intra inauntru și se putea doar cu o singură persoană numai dacă acel jucător avea meci la ora respectiva. Când am întrebat dacă se pot face antrenamente răspunsul a fost ca nu, cu toate ca înainte cu o zi de a se începe tabloul principal jucătoarele ce trebuiau să joace luni făceau antrenamente în baza. După ce iti terminai meciul erai nevoit să pleci in maxim 15 minute, chiar dacă baza era îndeajuns de mare pentru toata lumea.
Dan Pop
Dan Pop2 ani în urmă
Eu credeam că putem alerga pe pistă, că e a noastră, a orădenilor. Se pare că nu, publicul nu are voie. Deși știu că în trecut se putea. Oh, well, bine că vrea Bolojan sa preia terenurile 5x5 de lângă, dar pista nu o putem folosi.
Locații recomandate