/Bacau/Sala de fitness

Complex Seasons

Strada Sfinții Apostoli 10-12 bis, Onești 601095, România

Complex Seasons
Sala de fitness
4
302 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QX5+P8 Onești, România
+40 770 188 253
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu4 ani în urmă
Mancarea destul de buna si locatia chiar destul de ok. Singura problema, destul de mare zic eu, era faptul ca cel care se ocupa de local era foarte beat si numai gura lui s-a auzit. Cand i-am atras atentia(avand si copii cu noi), a inceput sa tipe la noi si cu greu l-au calmat angajatii. A doua oara nu o sa mai vin aici.
Emilian Săndulache
Emilian Săndulache4 ani în urmă
Sala de fitness e de doi bani, miroase a mucegai si transpiratie, vara cu greu poti sa stai din cauza mirosului patrunzator care se gaseste nu doar in sala, ci si in vestiar, aparate care nu functioneaza, oglinzi sparte...
Mihai Mitrea
Mihai Mitrea4 ani în urmă
Un loc de dormit in care sa nu te ploua! Camerele cu mobilier vechi, cabina de dus nu este intretinuta deloc!
La micul dejun , desi sunt doar doua persoane la masa astepti o ora!
Andreea Susanu
Andreea Susanu4 ani în urmă
Am descoperit in paste cateva fire de par si cand am adus aceasta problema in vederea managerului, acesta fiind intr-o stare de ebrietate destul de mare, a inceput sa faca scandal si am fost nevoiti sa parasim localul.

Nu recomand!
Adrian niculescu
Adrian niculescu5 ani în urmă
Nu stiu cum arată piscina ca n-am avut timp de asta, dar micul dejun si atitudinea fetelor este de nota 5. In prima zi am primit o omletă groaznică plină de grăsime. Nici nu aveam alte optiuni. Mi s-a pus în fața o listă cu 4 feluri de omletă si un fel de cereale cu lapte. A doua zi, mi s-a trântit pe masa două meniuri si 5 foi cu același lucru. Nimeni n-a avut interesul sa întrebe de ce nu mâncăm ceva, având micul dejun inclus. O lipsa de profesionalism evidenta, iar tinerețea nu este o scuza. Totul in prezenta sefului. 2 stele prea mult.
Ana Patrascu
Ana Patrascu5 ani în urmă
*Camera(nr 6) f ok dar cabina de dus nu e chiar ok. Siliconul de la cadita trebuie schimbat pt ca este f negru la colturi, faianța si geamurile cabinei nu sunt bine curățate; rosturile sunt galbene-portocalii . Ca sa dai drumu la apa calda trebuie sa dati spre semnul de apa rece.
*Personalul a fost f. ok. La toaletă din bar se face mare economie la lumina. În loc de becuri sunt niste leduri fff slabe. Perfecte pt un cadru romantic 😅
Ana Maria Botezatu
Ana Maria Botezatu6 ani în urmă
(Pentru Restaurant) -Pluteste atmosfera de business prost gandit, meniul banal, nu te convinge sa comanzi prea multe lucruri. Au oferta buna la meniul de pranz, doar 15Ron dar produsele nu sunt foarte proaspete. Cred ca acest loc ar fi super sa se investeasca in partea de aerobic, fitness si piscina, spa. Daca s-ar renunta la restaurant si s-ar investi intr-un concept wellness bine gandit si gestionat (de experti in domeniu) cred ca ar fi un loc super.
Francisc Ferenczi
Francisc Ferenczi2 ani în urmă
De cand este cu conducere noua, s-au schimbat multe lucruri in rau...clientul nu mai are nicu o valoare..nu le mai pasa de standarde...si nici nu le pasa de cum decurg lucrurile...urat de tot...am mers cu multa consumatie, cu baieti cu atitudine si politicosi si am fost tratati foarte rau...
Locații recomandate