/Arges/Sala de fitness

Camino

Strada Negru Vodă 5, Curtea de Argeș 115300, România

Camino
Sala de fitness
3.5
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MJG+F2 Curtea de Argeș, România
+40 348 415 153
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Preda Marius
Preda Marius4 ani în urmă
Am avut camera rezervat angajati au dat camera la alta perdoana aceasta fiind deja platita am fost cazat la mansarda dar intro mizerie de nedescris pereti de rigips paturi de campanie un cosmar de hotel
Alina Alinna
Alina Alinna4 ani în urmă
A fost frumos!! Am stat anul trecut 2 nopti. Ne-am simtit foarte bine. Din punctul meu de vedere condițiile sunt bune pt o vacanta in acea zona.
Florin Alexandru
Florin Alexandru5 ani în urmă
Cu un potential mare, hotelul si restaurantul nu se ridica la adevarata valoare! Serviciile lasa de dorit.
Lavinia Moldovan
Lavinia Moldovan6 ani în urmă
Ingrozitor, o mizerie crunta, mobila stricata, camere urât mirositoare iar daca indraznesti sa faci reclamatie te trezesti abordat de niste tipi dubiosi care îsi fac aparitia pe motocilcete la apelul receptionistului .
NERECOMANDAT!!
Tavor Gabor
Tavor Gabor6 ani în urmă
M-am oprit la Camino pentru a servi pranzul, ca urmare o sa fac referire doar la mancare si servire: oribil si din nou oribil.
Criss M SRB
Criss M SRB6 ani în urmă
Mizerie , servire dezastruasa, toaletele aratau parca erau publice. Mancare dezastru si chiflele tari si oribile.
Laura Bobei
Laura Bobei7 ani în urmă
Ieri seara am ajuns la hotel. Am ajuns în camera și am avut un soc. MIZERIE. Pe și pat era cumplit hârtii gunoaie sâmburi de măsline . La baie toată apa de la duș ieșea afară din cabina de dus, suportul de hârtie a căzut la prima atingere. Veioze nu funcționează, prize nu sunt, jalnic . Dimineața la micul dejun am mers pe terasă unde masa era jegoasa ți se lipea mana de ea. An cerut o cafea dar surpriza, nu mergea aparatul de două zile.Am traversat la benzinarie și am luat o cafea.Una peste alta va zic sa ocoliți hotelulCamino.Preturi de trei stele servicii de una și aia cu indulgenta. Abia dimineață mi-am dat seama de ce a trebuit sa plătim la sosire.VA RECOMAND SA OCOLIȚI
Bernythefly axc
Bernythefly axc7 ani în urmă
Raport pret-oferta la valoarea corecta. Este ceea ce se necesita pentru o locatie de tranzit. Baie curata,camere curate,internet wifi gratis (putere buna si la etajul 3). Il recomand ptr tranzit (familie tanara cu 1 copil)
Locații recomandate