/Arges/Sala de fitness

Bazinul Olimpic

Strada Costache Negri 3, Pitești 110039, România

Bazinul Olimpic
Sala de fitness
4
662 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV7M+67 Pitești, România
+40 733 030 358
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Căcateaipefațamea
Căcateaipefațamea4 ani în urmă
Mișto bazinul din popa șapcă. Apa curata, plaja pe iarba sau pe nisip, șezlonguri, umbrele, terasa cu preparate la grătar, toaleta curata, dușuri, bazine pt toate vârstele, preturi rezonabile. Merita din plin relaxarea la acest ștrand.
Mircea
Mircea4 ani în urmă
Într-o apă nefiresc de rece(ieri temperatura apei a fost cea optimă, confortabilă) m-am simțit totuși bine după acomodarea cu temperatura respectivă. Este o investiție(ehei...vremuri demult trecute...animatorul era fostul vice-primar Rizu!)care înnobilează municipiul și este foarte utilă pentru toate vârstele.
Totdeauna vin cu mare plăcere.
Mihai Stanica
Mihai Stanica4 ani în urmă
Are nevoie de o renovare serioasă, de o "împrospătare" și ca aspect, dar și ca dotări. Cred că toată dotarea este învechită și foarte mare consumatoare de energie. Și sper ca după renovarea din luna mai a acestui an, Piteștiul să aibă din nou, un Bazin Olimpic în adevăratul sens al cuvântului "Olimpic".
A ... și era să uit de gândacii din vestiare și de peste tot. Sper să scăpăm de ei definitiv odată cu renovarea.
Spor !
Ionela Dragan
Ionela Dragan4 ani în urmă
Exista 2 bazine acoperite,unul mare pt adulti si unul mai mic pentru copii/incepatori.Este dotat cu dusuri,uscatoare de par,vestiare individuale.Pentru copii care vin la sedintele saptamanale de inot exista pe hol 2 vestiare,unul pentru baieti si unul pentru fetițe( improvizate) care sunt mereu foarte aglomerate si in care te sufoci de caldura.
Atunci cand incepe sau se termina sedinta este mereu inghesuiala foarte mare.
Biletul pentru copii costa 10 lei, pentru adulti 15 lei si 5 lei viza medicala/luna.
Eugen ŢAGA
Eugen ŢAGA4 ani în urmă
E bine. Pastreaza un aer comunist dar ...asa-i la noi din pacate peste tot. Totusi cel mai important ar fi faptul ca functioneaza ventilatia si nu faci sauna in tribuna. Am mai adaugat o stea pentru asta.
Costin Novac
Costin Novac5 ani în urmă
Un loc ce necesita încă modernizare masiva. Apa este excepțional de rece, exagerat de clorinata, dar curata. Apa mai calda este doar când sunt competiții sportive, iar atunci, evident, nu ai voie sa intrii. Vestiarele nu sunt pentru secolul asta. Sala de forță micuța, complet neaerisita, complet lipsita de lumina naturala. Odată mi-a venit sa leșin de la lipsa de aer. Sauna e mare și cu interval mare de temperatura: nivelul de jos lejer, ultima treapta extrema. Nu exista un bar, sau restaurant rezonabil. Aici vii doar sa înoți și atât. Una peste alta cam scump pentru ce oferă. Nu vreau sa mai aud de acest loc, aici am făcut doua pneumonii de la faptul ca apa nu este încălzită.
Andrei Eduard
Andrei Eduard5 ani în urmă
The water is clean but a bit of to much clor, if you want to learn that's the proper place, do not forget to bring with you an headcover because it is mandatory to have one. Apa este curată, dar cam mult clor, dacă doriți sa învățați sa înotați, acest loc este pentru dumneavoastră, totuși nu uitați acoperitoare de par deoarece este obligatorie.
Eduard Edytaa
Eduard Edytaa6 ani în urmă
Exteriorul este puțin degradat, dar interiorul este curat și apa are concentrația potrivită de clor astfel încât să nu te usture ochii și să fie bine din punct de vedere al curățeniei !!!
Locații recomandate