/Alba/Sala de fitness

Yoga Teacher Training in Romania - Shanti Spiritual Center

Brăzești 551301, România

Yoga Teacher Training in Romania - Shanti Spiritual Center
Sala de fitness
4.9
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C83J+79 Brăzești, România
+40 744 536 482
yogaromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adriana dolorim
Adriana dolorim2 ani în urmă
Nu pot sa spun decat minunat!
Am invatat si invat in continuare multe lucruri folositoare trupului, mintii si sufletului. Se vede experienta din spate a celor doi oameni minunati, Semida si Calin, o experienta data de cautari si experimentari intinse pe zeci de ani, in locuri minunate din lume, cu incarcatura spirituala. Sunt fericita ca am gasit niste oameni deschisi, cu un orizont larg, fara limitari, dispusi sa imi impartaseasca din experientele lor de o viata. Au reusit sa puna pe picioare un centru spiritual superb, intr-un peisaj de poveste.
Felul in care sunt prezentate informatiile este concis, la obiect, intuitiv centrat pe nevoile mele, cu exemplificari foarte nuantate. Sunt cu siguranta un alt om de cand am inceput cursul de yoga... Ce sa mai vorbesc de faptul ca ma simt mult mai bine, si fizic, si spiritual.
Va multumesc, Semida si Calin!
Gocz Melinda
Gocz Melinda3 ani în urmă
Am avut ocazia sa particip la cursul de YTT 200 si la Yoga Pregnancy. A fost o experienta foarte frumoasa cu profesori nu doar profesionisti, ci si foarte prietenosi, iubitori. :) Am obtinut foarte multe informatii din toate punctele de vedere ce le pot folosi nu doar in yoga, ci si in viata cotidiana. Voi fi mereu recunoscatoare pentru asta si pentru ca i-am cunoscut, stiind ca si in afara scolii putem tine legatura.
Va multumesc Semida si Calin! :)
Ligia Nicoara
Ligia Nicoara3 ani în urmă
Cursul de Yoga Pregnancy a fost pentru mine o experienta extraordinara. Cunostinte complexe, predate profesional. Informatiile sunt vaste si folositoare si in pregatirea prenatala a viitoarelor mame cat in viata de zi cu zi pentru pastrarea sanatatii la adulti cat si la copii. Locatia este de vis.
Bucur Beata
Bucur Beata3 ani în urmă
Ma bucur din suflet ca v-am ales pe voi ca si indrumatori. Este un loc minunat, rupt de zgomotele din viata noastra de zi cu zi, perfect pentru a-ti auzi linistea interioara si de a primi initieri in meditatie si yoga. Sper ca voi reusi sa ma intorc in curand! Multumesc Semida si David!
Ligia Nicoara
Ligia Nicoara4 ani în urmă
Cursul de Yoga Teacher a fost pentru mine o experienta extraordinara. La Shanti Spiritual Center un loc foarte frumos, in mijlocul naturii, linistit, ideal pentru practica yoga. Profesorii care au predat au facut din acest curs unul complex in informatii, valoros, autentic, dinamic, intensiv. Gazdele ne-au asigurat cele mai bune conditii de studiu, practica, odihna; hrana a fost delicioasa.
Dorin Achim
Dorin Achim4 ani în urmă
Recomand Yoga Teacher Training. Profesorii au experienta bogata, stiu exact cum sa explice fiecarui elev in parte. Mancarea este excelenta iar camerele sunt curate si primitoare. Experienta mea la acest curs este minunata. Felicitari Semida si Calin pentru ca ajutati cu atata daruire🙏
Horia Giurgiu
Horia Giurgiu4 ani în urmă
Super! Am avut acces la cunoașterea tradițională yoga aici în România: profesori bine pregătiți, materialele prezentate - bine documentate, locația foarte frumoasă, masa foarte bogată! A meritat din plin!
Iacobescu Ion
Iacobescu Ion4 ani în urmă
Un loc minunat, un curs deosebit, un teacher simpatic. Felicitari.
Locații recomandate