/Tulcea/Restaurant

Restaurant Insula

Tulcea, România

Restaurant Insula
Restaurant
3.6
227 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJQ+XC Tulcea, România
+40 372 979 995
hotelinsula.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Am mâncat la prânz la ei, ciorbele erau foarte grase și insuficient încălzite. La felul doi, lucrurile au fost mult mai bune! Una peste alta, restaurantul are o poziție foarte frumoasă și merită vizitat. Prețurile sunt ca peste tot...mărite (aici nu cred că e vina lor).
Evelina Turiac
Evelina Turiac2 ani în urmă
CEL MAI PROST RESTAURANT...Păcat de locație...am făcut o rezervare pentru 10 persoane, când am ajuns masa nu era pregătită, ospatarita se uita la noi ca proasta, le am rugat sa ne pregătească totuși o masa, au plecat și ne au lăsat singuri. În cele din urma am plecat...
Irina - Maria Ion
Irina - Maria Ion2 ani în urmă
GROAZNIC! Servirea groaznica. Am asteptat o ora si jumatate pentru a primii un fel de mancare. Personalul nuna fost atenta la nevoile clientilor. Mancarea relativ buna. Nu recomand!
Mihai Grosu
Mihai Grosu2 ani în urmă
Total de evitat , după mulți ani am revenit și din păcate serviciul lasă de dorit , iar "mâncarea" .. nu am cuvinte . Chiar as dori cineva să îmi explice ce ne-au servit , noi am comandat mici dar am primit ceva care nu aveau nici aspect și nici gust de mici. Am fost peste 20 de persoane și nimeni nu a putut manca acei "mici" . Cu siguranță nu voi mai calca pe acolo !
Gabriela Flori
Gabriela Flori2 ani în urmă
Mâncarea de groază 😖😖😖😖! Servirea teribilă! Copii angajați nici măcar nu știu să adune! Am stat foarte mult după nota de plată. Ciorbele au fost mai mult apă chioară, felul doi, una am comandat altă am primit. Bucătarul nu se ține de meniu face cum îl taie capul. Pâine este refolosită, tare și veche.
Carmen Poenaru
Carmen Poenaru2 ani în urmă
Jalnic. După ce ne-am așezat la masă a trebuit să rog pe unul din ospătari să șteargă masa, care era plină de scrum de țigară. Masa fusese "pregătită" deja, deoarece scrumiera era curată. Numai că au "uitat" să curețe și masa. Am așteptat 40 de minute o ciorbă. Sucul l-am primit după 15-20 minute de așteptare. Au greșit garnitura comandată și au adus o porție de papanași în plus. Apoi am așteptat enorm nota de plată. Când clienții cereau nota, o domnișoară ospătar de acolo răspundea "cine v-a servit, ca să anunț?". Adică tu, client, trebuie să aștepți zeci de minute, să îți ofere nota aceeași persoană (care la acel moment făcea inventarul frigiderelor). Aveau 7-8 mese în tot acest timp în care am stat acolo (am stat 2 ore pentru ceva ce trebuia să dureze 40 de minute!!!). Obraznici și leneși, iar bucătarul nu știe să prăjească nici cartofi. Cândva am mâncat papanași foarte buni acolo, acum au fost oribili.
Adi M
Adi M2 ani în urmă
Am fost cazat o noapte la hotel Insula si am fost curios sa aflu si de restaurantul lor care nu face cinste deloc, pacat de pozitionarea atat de buna, dar mancarea lasa de dorit, mai ales ca dureaza si mult asteptarea comenzii in weekend daca mai au ceva evenimente pentru grupuri...dar culmea ca nici liniste nu era intr-un asemenea loc. Galagie mult peste limitele suportabile, ori era publicul prea dubios, ori personalul restaurantului nu prea stie sa selecteze clientela. Nu voi mai reveni pentru ca nici macar preturile nu sunt bune, nu mai zic de experienta foarte neplacuta. Clatitele din imagine, desi ar arata bine in farfurie au fost de fapt groaznice, foarte reci, senzatia ca erau mai vechi facute, nu proaspete, deci nu era suficient cat asteptam de mult, iar mai ales sosul de vanilie era rece si foarte gretos. N-am putut dormi linistit in acea noapte in care am stat ceva timp pe tron din cauza lor. Saracii, cei de la hotel Insula, ce facturi vor avea de platit pentru apa si energie electrica din cauza mea pentru ca am avut indrazneala sa consum ceva de la restaurantul lor.
Loreta Doni
Loreta Doni2 ani în urmă
Locație curata, frumoasa, spațioasă. Mancare foarte buna, personal amabil. Recomand cu drag.👍🤗
Locații recomandate