/Salaj/Restaurant

Hanul Drumeților

Strada Gheorghe Doja 108, Zalău, România

Hanul Drumeților
Restaurant
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
539C+5F Zalău, România
+40 260 610 687
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hanul Drumeților
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Laurentiu jeculescu
Laurentiu jeculescu160 zile în urmă
Sper ca cineva din conducere sa citească acesta recenzie
1 fetele din restaurant nota 10+rar am întâlnit așa amabilitate și vibe bun din partea ospataritelor
2 eu sunt un mare fan de cheesburger și fiind șofer de tir am mâncat de peste tot atat in țara cât și pe afara .
NU AM MÂNCAT NICIODATĂ DE CÂND MA STIU un cheesburger atat de bun ca cel de la Dvs,pur și simpluuu perfect!carnea,chifla proaspăta făcută de voi e geniala.Sosurile,absolut totul a fost extrem de gustos!
Multumesc pentru amabilitate,cheesburger și nu in ultimul rând pentru negresa din partea casei 😁
Radu berar
Radu berar191 zile în urmă
Atenție NU RECOMAND!!!!!!!
AM comandat creveți și calamari cu legume.
Am găsit 3 creveți foarte mici câțiva calamari și restul legume. Foarte proasta mâncarea, dar preturi ai. Sa mergi satul ca pana aduce mancarea iar îți vine foamea.
Mancare puțină comparativ cu prețul și comandand 3 porții, am așteptat o ora și 20 de minute după care vine ospatara și ne spune ca bucătarul s-a încurcat și nu a facut numai 2 porții de mancare. Era ora 20.45 și la ora 21 închideau. Ne spune ca poate sa faca ceva repede dar nici ea nu știe ce: cred ca lapte cu cereale ca altceva NU se incadra în timp. Nu recomand. Căutați altceva. Cândva a fost mai bine acum e praf. Plus ca meniul este foarte sumar, câteva feluri și gata. Pt supe sa nu mergeți ca au doua supe creme. Atât. Nota ○○○○○○
Osanu Florina
Osanu Florina191 zile în urmă
Mamcarea foarte bună, porții consistente, servire rapida.
Atmosfera, servire, mâncare, foarte bune pentru situația de dinainte de pandemie. Nu se respecta restricțiile pandemiei.
Traian Cristea
Traian Cristea282 zile în urmă
Personalul amabil dar slab pregătiți, bucătăria ok dar din nou slab pregătiți și acum să vă explic și de ce. Pe lîngă ce că aștepți foarte mult pînă îți aduce preparatele acestea sunt aproape reci. De exemplu eu am comandat ciorbă de burtă pe care mi-a adus-o aproape rece, am chemat chelnerițe și i-am zis că ciorba e erce după care a luat-o și mi-a adus-o puțin mai caldă dar nu fierbinte, am mîncat o așa pentru că îmi era foame, deci ciorba nu rea proaspătă era încălzită la microwele. La felul 2 am comandat tochitură de vițel menționez foarte delicioasă dar foarte puțin o porție de copii, și o salată de vară pe care ne-a adus-o după ce am terminat de mîncat, pe care am refuzat-o. Cu toate acestea am lăsat și ciubuc. Din partea pentru această locație 👎👎👎
George Sebastian
George Sebastian282 zile în urmă
Hanul , nu mai este ce a fost candva ! Preturi piperate de zici ca mancam in Miami si nu in Zalau , lipsa de profesionalism din partea unor angajati ! Friptura de vita , ceafa , paste ori alte mâncăruri scoase si servite reci , mancarea nu este gatita "fresh" ci e congelata si reincalzita ! Durata de asteptare mare . . . Pacat !
Marius Filip
Marius Filip282 zile în urmă
Mâncare gustoasa și personalul amabil , dar locatia este mizerabila. Pacat , era un local unde opream întotdeauna când treceam prin Zalau. Dacă nu se vede bine în poza , va explic : scaunele sunt cu jeg pe ele și fire de par lipite pe spătar , deși am primit asigurări ca masa a fost dezinfectata.
Stefania Marton
Stefania Marton313 zile în urmă
Mancarea este foarte buna! Am fost cu familia mea acolo si mi-am umplut burta cu tot felul de preparate. Nachos-urile nu mi-au placut, dar in rest excelent. Chelnerita tinea minte peste 30 de comenzi si a fost foarte draguta.
Alexandra Tudose
Alexandra Tudose2 ani în urmă
Nu ne așteptam să fie atât de fain totul.

Mâncarea a fost foarte, foarte bună bună, am luat pulpă de rață cu piure de țelină, mac și sos de măceșe și mușchiuleț de porc cu cartofi rumeniți în unt cu sos brun de ciuperci. Delicios totul.

Gustul a fost foarte fain și echilibrat și atmosfera foarte plăcută și prietenoasă.

Recomand ❤️
Locații recomandate