/Ilfov/Restaurant

LaNuci | Restaurant & Ballroom

Strada Urziceni 28, București 077120, România

LaNuci | Restaurant & Ballroom
Restaurant
4.6
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G649+CG București, România
+40 721 526 824
lanuci.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Lacramioara Lungu
Lacramioara Lungu2 ani în urmă
Înainte de pandemie am fost fff impresionați de atmosfera și promptitudinea cu care eram intimpinati...bucătarul de-atunci era exceptional.. mâncarea fff gustoasă 👋👋acum am fost în data de 13 februarie 2022...atmosfera minunată, serviciile ireproșabile... dar mâncarea ffff critică...cred ca.. bucătarul are nevoie de mai mult interes de tot ce pune in farfuria clientului... recomand ceea ce aveți in poze sa fie si in farfuria clientului.. pe lingă aspect este nevoie si de gust
Ion Ionita
Ion Ionita2 ani în urmă
Mîncarea proaspătă, diversificată și la prețuri accesibile!Ciorba de burtă își merită titulatura de "cea mai bună "FELICITĂRI!!
Gabriela Popescu
Gabriela Popescu2 ani în urmă
Bună seara , am primit o salata de varza facuta cu cel puțin 2 zile înainte.
Care pe lângă faptul ca arata inestetic , și nu înțeleg cum ați putut sa o aduceți asa la masa , va așteptați ca s ar fi putut consuma .
Ceafa de porc a fost uscata , cu toate ca am rugat ospătarul sa transmită bucătarului sa fie făcută mediu .
În aceste condiții am acordat o stea , deșii e mult spus !
Cristi Craciun
Cristi Craciun2 ani în urmă
O atmosfera foarte placuta. Mancare foarte buna si portii mari. Tania,Carmen,Dana,Lacramioara, Stefania, Doru sunt ospatarite (ospatar) profesioniste, foarte amabilie si prietenoase. Domnul Bogdan, o persoana foarte cumsecade cu care se poate rezolva orice problema oricat de mica sau mare. Recomand cu încredere!!
Mi Hai
Mi Hai2 ani în urmă
Mancare buna, servire buna, preturi bune. Meniul este excelent, unul din cele mai bune vazute oriunde:
- varietatea este foarte mare,poti manca orice aici - de la mancare romaneasca la pizza, mancare asiatica, etc.;
- meniul arata foarte bine si este bine structurat.

De mentionat este si locatia. Este o placere sa iei masa in gradina din exterior.
Andrei alex
Andrei alex2 ani în urmă
Desi am vizitat locatia de mai multe ori si mancare a fost buna, la ultima comanda cu take away am avut neplacerea sa primesc un pui josper ce continea mai mult pielite decat pui si un piure ce arata a mamaliga rece si intarita. de asemenea, pastele carbonara au dezamagit din cauza bacon-ului taiat in bucati uriase.
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Actualizare iulie 2021 - am pus și poze noi.

Mai bine decât la ultima vizită. Au extins terasa și, cu toate acestea, este plin de oameni care mănâncă cu multa poftă. Nu cu persoane care trag de o băutură, ci cu familii care au venit sa mănânce cu copiii. Pentru că e curat și mâncarea arată spectaculos.
Chelnerițe sunt evident deșelate de cât aleargă. Sunt în număr suficient dar, pur și simplu, sunt foarte mulți clienții. Cu toate acestea ne-au luat comanda imediat și am așteptat un timp rezonabil de scurt/lung.

Atât ospătărița junioara, cât și senioara (Tania) ne-au servit impecabil și au găsit putere să fie și drăguțe. Mai rar așa ceva la noi in țară, toată stima pentru ele și pentru cei care administrează acest local cu atâta succes.
Meniul este foarte bogat, asa ca ai de unde alege.
Alegerea, în schimb, este dificila tocmai pentru că e greu sa te hotărăști.
Felicitări echipei de la acest restaurant de mare calitate.

‐---------------
Un loc foarte relaxat in care poti alege dintr-o varietate mare de feluri de mancare romanesti si internationale. Foarte gustos tot ce am comamda, iar frapeul a fost iesit din comun. Nu foarte ieftin, insa face toti banii. Personal amabil si organizare buna. Destul de rar, aici poti manca si daca e o nunta. Muzica este astfel reglata ca nu te deranjeaza si poti sa porti o conversatie. Merita sa revii.
Update 12 august 2020
La fel de buna mâncarea și organizat ca la carte. Menuul este un adevarat roman.
Parcă au îmbunătățit mult și interiorul, că e mai frumos. Nu țin minte dacă la precedenta vizită am remarcat acvariul dar acum am fost uluit de cât de frumos este. O sumedenie de pești colorati, lumină din belșug să pună in valoare decorul subacvatic de poveste. Și, pe langa acest acvariu de la bar, mai este un bazin cu pești mari. Fabulos.
Marius Juncanariu
Marius Juncanariu2 ani în urmă
Mancare foarte buna! Cel mai bun restaurant din Afumati. Recomand clătite cu brânză la cuptor.
Locații recomandate