/Ialomita/Restaurant

AXA Caffe

Strada Cuza Vodă Nr. 21, Slobozia, România

AXA Caffe
Restaurant
4.4
648 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H97C+Q6 Slobozia, România
+40 760 650 960
axacaffe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mihai MIHAI
Mihai MIHAI2 ani în urmă
Vecinu ionel a fost acolo si nu la lasat sa intre desi avea certificat verde ionel e dezamagit
Andrei Trifon
Andrei Trifon2 ani în urmă
Am dat comanda la fix 2 min dupa ce au inchis comenzile online, inclusiv inchisesera cuptoarele, dar ne-au onorat sa ne faca comanda.
Gabi G
Gabi G2 ani în urmă
Mâncare buna, servicii bune 👍🏻
Alexia Poroghina
Alexia Poroghina6 ani în urmă
Super!Mâncarea super gustoasa și băuturi de toate felurile.
Andrew Simon
Andrew Simon2 ani în urmă
Din păcate review-ul acesta vine și cu ultima mea comanda la voi. Cred ca am peste 150-200 de comenzi date la Axa, și nu sunt genul de persoana care se plânge sau exagerează, sa fiu sincer nu am avut nici motive, dar peste un lucru nu trec, și anume nesimțirea. Acum ceva timp am comandat într-adevăr târziu, cu 10 minute înainte de închidere. Băiatul de la livrări mi-a atras atenția intr-un mod respectuos, asa ca mi-am cerut scuze, înțelegând ca nu a fost corect din partea mea. Acum 2 zile însă, am făcut o comanda la 21:15, (restaurantul era deschis pana la 21:45), cu jumătate de ora înainte de închidere, și am fost practic certat la usa mea de livrator. De parca ar fi fost patron chiar, mi-a spus ca nu o sa îmi mai livreze alta comanda dacă comand la ore de genul acesta pe un ton foarte agresiv, (de buna seara și mulțumesc nici atat). Se pare ca mi a reținut si adresa, dupa comentariul cu, "asta este ultima data". Pe lângă faptul ca din wrapping ul de pui am putut sa mananc doar umplutura, pentru ca lipia era practic cărbune făcută, sa înțeleg ca nu pot comanda fără sa primesc asemenea atitudine nici cu jumătate de ora înainte de închidere? Este singurul restaurant unde am întâlnit atitudine de genul din partea livratorului. Nu as fi avut nici o problema dacă eram informat ca nu se poate livra comanda, dar din moment ce îmi este acceptata, nu aștept mistouri de la angajați.
Cosminel
Cosminel2 ani în urmă
Mancare buna,frumos local. Partea naspa sunt fetele alea ospatarite care mai degraba stau si ranjesc decat sa iti ia comanda,stau 20min sa vina sa imi ia comanda o fata in conditii in care erau deja 2-3 mese ocupate cu siguranta si comenzile lor luate...sa fie mai atente la clienti data viitoare ca nu stau sa ma rog de ele sa imi aduca ceva de mancat
Mircea Popescu
Mircea Popescu2 ani în urmă
Un local care își păstrează calitatea!
Meniuri foarte gustoase,proaspete și calde!
Sofica Barnabé
Sofica Barnabé2 ani în urmă
Scriu acest review cu scopul de a-i aduce la cunostinta domnului proprietar, ca, Bogdan, unul dintre soferi livreaza mancarea destul de tarziu si e tare ofuscat si mai ales nerespectuos, daca i se atrage atentia. Ba chiar ameninta ca nu-mi va mai onora urmatoarea comanda (eu comandand in mod regulat, poate chiar cotidian). Pare-mi-se mie ca, dumneavoastra aveti nevoie de clienti, nu invers, mai ales in contextul economic actual cand falimentul bate la usa multor firme. In afara de livrare totul e ok, raportul calitate-pret mi se pare convenabil.
Locații recomandate