/Hunedoara/Restaurant

Sushi To Go

Strada George Enescu 12, Hunedoara 331056, România

Sushi To Go
Restaurant
4.5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW34+H3 Hunedoara, România
+40 755 944 019
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–21
Marți: 11–21
Mirecuri: 11–21
Joi: 11–21
Vineri: 11–21
Sâmbătă: 12–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Seism 22
Seism 222 ani în urmă
Excelent! Dacă vreți să mâncați sushi de calitate e locul potrivit.
Violeta Vizitiu
Violeta Vizitiu2 ani în urmă
Mulțumim pentru salata care a venit în 3 ore, o salata uscata fără sos, cu multiiiiii castraveți, ușoare urme de pui . Senzație
Thenote1
Thenote12 ani în urmă
Cea mai bună mâncare din Hunedoara!!! ❤
Casa Batiz
Casa Batiz2 ani în urmă
Ceva nou pentru Hunedoara, cu toate ca restaurantul a fost inaugurat prin anul 2020, tot este ceva nou pentru Hunedoreni, deoarece programul nu se respecta din cauza ca nu au clienti multi (parere personala)… Sushi, ca si Tofu si Bento este doar pentru cei care au avut curajul sa incerce ceva nou, fiind specialitate Asiatica.

Destul cu istoria si natura descoperirilor gastronomice din bucataria Asiatica, sa revenim la Sushi To Go. Servirea este rapida, preturile sunt accesibile, mereu curat si din meniu recomand New York Salmon Roll la doar 22 Lei pentru 4 bucati sau 36 Lei pentru 8 bucati.

De ce 4 stele ? Deoarece nu pot face comanda de cate ori as vrea… sa speram ca asta se va schimba pe viitor, deoarece acest orar improbabil, pe termen lung, nu este sustenabil.
Alexandru Ioani
Alexandru Ioani2 ani în urmă
O mâncare delicioasă, pregătită foarte repede,ambientul plăcut lafel și personalul. Primirea foarte călduroasă, am rămas plăcut surprins de cât de repede se mișcă și se cât de gustoase sunt preparatele(o varietate imensa de mâncare)
Preparatele sunt pregătite atunci pe loc cu cele mai proaspete ingrediente. MÂNCÂND la diferite restaurante cu specific sushi(tara și străinătate) acesta a ajuns pe primul loc.
Recomand cu placere și cu toată încrederea sa mergeți sa mâncați acolo🥰🥰
Laszlo Xtreme Gamers Lorand
Laszlo Xtreme Gamers Lorand2 ani în urmă
Mancarea e delicioasa, timpul de asteptare relativ redus iar preturile sunt pe masura, cu siguranta ma voi mai opri pe acolo cand voi mai avea ocazia! 5/5
Ana Bobe
Ana Bobe2 ani în urmă
Cel mai bun sushi ,ingrediente proaspete ,servire ireprosabila foarte gustos si apetisant merita incercat recomand cu drag !!!
Corina bodrean
Corina bodrean2 ani în urmă
excelent!!!!!
Cel mai bun sushi,personal deosebit!!
Locații recomandate