/Harghita/Restaurant

HunTanya

Strada Republicii, Vlăhița 535800, România

HunTanya
Restaurant
4.5
869 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GPV+5J Vlăhița, România
+40 752 614 065
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Iulian iancu
Iulian iancu2 ani în urmă
O locatie minunata, cu gazde foarte primitoare, foarte atenti si serviabili. Servicii de nota 10. Curatenie exemplara. Mic dejun foarte gustos. Merita sa veniti si o sa ramaneti impresionati.
Andrei Stoica
Andrei Stoica2 ani în urmă
Personal foarte amabil, disponibil la orice ora din zi si din noapte pentru eventuale probleme. Ai toate facilitatile posibile atat in cameră cat si pe terasa. De exemplu, pentru gratar ni s-au pus la dispozitie inclusiv lemne, carbuni si aprinzătoare. Ni s-au oferit farfurii, tacamuri, pahare etc din restaurant pentru a ne putea simti bine. Totul a fost perfect, micul dejun bun si satios, toate astea pe langa micile atenții oferite de gazda : sapunuri de casa, bauturi traditionale gratis si altele. Recomand cu mare incredere !!!
Carmen Macovei
Carmen Macovei2 ani în urmă
O locatie de poveste. Astazi a fost ceata si era exact ca o casuta din povesti, extrem de curat in camere, lenjerii, baie, etc. Angajatii sunt foarte ospitalieri, serviabili. Am mancat la restaurantul lor, care este extrem de curat, cea mai buna paine de casa pe care am mancat o pana la 30 de ani si cel mai bun unt, unt de casa, extrem de gustos! De abia astept sa mai mananc si maine dimineata acest unt cu gemul lor gustos! Este amplasată intr o zona de campie, dar chiar si asa sunt multe locuri ce pot fi vizitate in împrejurimi. Ne a placut experienta si o sa repetam cu siguranta!!
Marius Macrea
Marius Macrea2 ani în urmă
Locație plăcută și interesantă, iar mâncarea gătită cu suflet! Am mâncat cel mai bun gulaș din Romania!
Bargaoanu Teodor
Bargaoanu Teodor2 ani în urmă
Dacă te oprești pentru o masa la restaurant, cum am făcut noi, nu ai cum sa greșești cu HunTanya. Nu vorbim maghiară insa am fost serviți imediat și fără nicio drama naționalistă.
Am luat Coaste, Mușchiuleț și Ceafa plus încă un meniu pentru copii iar mâncarea a fost deosebit de buna. De fapt am mai luat și o ciorba de gulaș foarte gustoasa.
Am fost serviți si cu un mic aperitiv din partea casei pe care însă a trebuit să-l refuzam din motive de condus.
Cu siguranță vom reveni când vom mai trece prin zona!
Lavimari Anton
Lavimari Anton2 ani în urmă
Recomand cu drag, locație deosebita, gazde și personal ospitalier, curățenie și mâncare delicioasa. 😊
Iulian Soitu
Iulian Soitu2 ani în urmă
Am oprit doar sa mâncăm, deci nu pot spune îmi despre cazare. Dar la întrebarea, dacă putem vedea o căsuța cu ale sale dotări, ni s-a răspuns a nu, pentru ca toate sunt ocupate. Trageți concluzii. Cât despre mâncare, totul la superlativ.
Danna zamfir
Danna zamfir2 ani în urmă
Peisaj extraordinar, mâncare foarte buna, personal empatic, căsuțe curate și foarte frumoase!
Locații recomandate