/Giurgiu/Restaurant

Restaurant Perla Dunării

Șoseaua Portului 1, Giurgiu 080013, România

Restaurant Perla Dunării
Restaurant
4.1
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXC8+4J Giurgiu, România
+40 722 742 374
irestaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Marți: 8–22
Vineri: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
E. Mihai
E. Mihai2 ani în urmă
Prețuri rezonabile, mâncare bună, servire rapidă(nu era foarte aglomerat). O ieșire de weekend plăcută.
Madi Lina
Madi Lina2 ani în urmă
Dezamagitor e putin spus. Am fost pentru prima si ultima oara la acest restaurant.

Primul soc a fost ca se fumeaza in interior - se aduc scrumiere la mese, nu vorbim de vreo exceptie sau un singur client indisciplinat. Masti pentru personal? Grad de ocupare redus conform regulilor din acel moment? O gluma!

Chelnerul ne-a spus din prima despre un platou ca "are icre, nu va aduc", lasand sa se inteleaga ca nu ne recomanda pentru siguranta noastra. Ca au avut probleme cu aprovizionarea sau poate ca nu scot bani destui daca servesc platouri... ei stiu.

Am comandat pana la urma peste pane cu legume - nicio diferenta versus o cantina banala, peste necondimentat, fara gust, legume apoase. 50 de lei pentru o palma de peste prost si 2 linguri de legume congelate. Limonada facuta din concentrat, la restaurant cu pretentii...
Moise Daniel
Moise Daniel2 ani în urmă
Arata chiar bine dar….. Hamsia nu stiu cum da e atat de făcută pe interior ca nu mai simți ca e peste. Borșul e mediu ok. Saramura e imens platoul dar e spre mediu la gust si nu inteleg de ce…. Unul din ingrediente poate nu e ok si/sau pregatirea. Pacat!
Adi Adi
Adi Adi2 ani în urmă
Locație frumoasă, pe malul Dunării, am fost sâmbăta, destul de aglomerat, terasa plină. Mâncarea foarte bună, porții copioase, priveliște excelentă.
Vlad Vlad
Vlad Vlad2 ani în urmă
Din pacate cam singura locatie din Giurgiu care merita. Dar CHIAR MERITA pt ca au peste proaspat iar toate preparatele lor sunt super bune. De cate ori am ocazia revin cu mare placere
Babau pulik
Babau pulik2 ani în urmă
Worst food ever. Raw pork meat, raw fish. Horrible services, overcharged bill.
Cea mai proasta servire, peste crud, ceafa cruda. Bonul incarcat cu peste 200 lei. Nu merita drumul. Timp foarte ling de asteptarr. Nu se respecta regulile de igiena, nu mai zic de reguli Covid-19.
George Joitoiu
George Joitoiu2 ani în urmă
O experienta groaznica!!!
Am avut prosta inspiratie intr-o zi insorita de sambata sa dau o fuga din Bucuresti special pentru a servi masa la acest restaurant "laudat" unde parcarea era plina de masini de B la momentul sosirii.
Cand am intrat, evident ca nu era nimeni care sa te conduca la masa asa ca am gasit singura masa libera si m-am asezat. Masa inca mai avea un pahar murdar si ceva servetele pe care nimeni nu a binevoit sa le ridice.

Restaurantul full, 100% grad de ocupare, personalul fara masca.

Am cerut meniul de vreo 5-6 ori catre diversi ospatari, toti spuneau ca imediat.
Dupa 20 min in care nimeni nu a venit sa-mi aduca meniul m-am dus singur la bar si am luat meniul.
Dupa alte 15 min in care nimeni nu a venit sa ne ia comanda in care am incercat sa chem de 2-3 ospatarii care raspundeau cu celebrul "imediat", am decis sa plec impreuna cu cei doi copii dezamagiti.

O zi ratata, personalul lasa de dorit, ma bucur ca nu am avut sansa sa testez mancarea.

De evitat!
Regret ca nu pot acorda 0 stele.
Ana Cristina
Ana Cristina2 ani în urmă
O locatie foarte frumoasa pe care o stiu de ceva timp. Din pacate, am fost foarte dezamagita de ultima experienta. Nu exista un sistem de rezervari, asa ca am fost trimisi sa "vanam" o masa care se elibereaza pe terasa. Am asteptat cumintei si chiar niste clienti s-au oferit sa ne cedeze masa. Ne-am "luptat" putin pentru masa pentru ca alti clienti pentru o suma modica sunt ajutati de chelnar sa obtina mai repede o masa. Bineinteles ca au urmat "minute" bune de asteptare pana sa ni se ia comanda, plus ore bune sa vina felul principal. Cam 30 min am mancat si 3 ore am asteptat. Dezamagirea cea mai mare a fost cand au venit pestele crud si ceafa de porc tot cruda. Nu am vrut sa platim felurile de mancare cu probleme si am fost refuzati pe motiv ca nu pot scoate/modifica de pe casa comanda. Asa ca ni s-au oferit 2 felii de tort la cererea noastra. Bonul a fost incarcat cu branza, mujdei care nu au fost comandate - dar acestea sunt deja detalii. Regulile Covid nu se respecta. Nu recomand. Mare dezamagire - cea mai proasta servire si cea mai proasta mancare intalnita de mine la un restaurant.
Locații recomandate