/Giurgiu/Restaurant

La Trattoria

Strada Mircea cel Bătrân 48, Giurgiu, România

La Trattoria
Restaurant
3.9
449 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXQ7+VM Giurgiu, România
+40 768 487 787
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cyrus Web
Cyrus Web2 ani în urmă
O terasa curata linistita langa zona pietonala din Giurgiu spre portul. Mancarea clasica romaneasca foarte buna. Recomand acest loc! Preturi Ok.
Cornelia Garagau
Cornelia Garagau2 ani în urmă
Servirea excelenta,timp scurt de așteptare,mâncarea,foarte bine pregătită!
Grigore Danciu
Grigore Danciu4 ani în urmă
Mamaliguta cu branza si smantana a fost foarte buna, ospatarul amabil, atmosfera placuta, preturi decente. N-au ciorbe.
Marius Mihale
Marius Mihale2 ani în urmă
De departe cea mai slabă servire din oraș, culmea, din partea unui "restaurant" care se vrea cu pretenții. Angajații se plâng că au multe comenzi de onorat de parcă i-ai angaja tu și pe deasupra îți vorbesc de parcă tu ai lucra pentru ei. Mâncarea este decenta dar timpul de așteptare este mult prea mare (comanzi ieri ca să mănânci azi). Nu recomand!

UPDATE 2021: În ciuda faptului ca mi-am promis acum mai mulți ani ca nu mai calc in acest "restaurant", am mai ajuns de câteva ori între timp, în principal datorită mâncării decente. Ultima experiență a fost absolut dezastruoasa. Stafful tehnic s-a comportat ca la el in sufragerie, ca sa nu folosesc alte expresii mai dure. Bucataresele au stat la cafea la o masa chiar langa mine si vorbeau tare, facand comentarii răutăcioase la adresa altor clienți, barmanul si unul din ospatari foloseau cuvinte obscene, alt ospătar se plimba prin restaurant cu un copil folosind expresii de maidan cum ar fi "fa, te duc la ma-ta" etc. Ca sa rezum, indiferent cat de buna ar fi mancarea, iti piere pofta cu asa atmosfera. Nu cred ca se poate schimba nimic, pentru ca e vorba doar de bun simt si educatie, si e prea tarziu pentru ele acum. Eventual sa angajati alt staff si sa sperati ca acesta are cei 7 ani de acasa. Mi-am promis din nou, de aceasta data solemn, sa nu mai calc vreodata in această cârciumă, că de restaurant nu poate fi vorba.
Q3tr3
Q3tr32 ani în urmă
Mâncare foarte bună!
Madalina Negoita
Madalina Negoita2 ani în urmă
Preturi exagerate pentru ce oferă, ne-a lăsat un gust amar, pe Facebook au un meniu, în restaurant preturile sunt chiar și duble, bere nu au în meniu vând doar "peste mana" 🤣pizza e groaznica și ca sos, au un Ketchup probabil la galeata(lavabila). În anii trecuți mâncarea era bună dar acum e groaznica, lasă de dorit, probabil vor sa scoată banii pentru noua locație cu preturile astea🤣 Rușine!
Alina Ursu
Alina Ursu2 ani în urmă
Chelnerii nu poarta masca, papanasul luat era de duzina, foooooarte dulce și unul singur la pret de portie de 2.
Plus ca vei pleca cu miros de fum de țigară.
Andra Puiu
Andra Puiu2 ani în urmă
Ospatari sunt de 5 stele servirea extraordinara dar mancarea si preturile nu au nici o legatura , mai ales ca mna' e totusi trattoria au preturi de bucuresti cu preparate facute parca de o coana mitza biciclista care de meserie e femeie de servici la gradinita orasului ! Nu recomand ! dar faptul ca nu prea ai alte solutii in giurgiu nu prea ai incotro ...
Locații recomandate