/Dolj/Restaurant

Big Ben

Strada Mircea Vodă 1, Craiova 200589, România

Big Ben
Restaurant
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R73+V5 Craiova, România
+40 786 331 401
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela2 ani în urmă
Am sarbatorit un eveniment in familie, la ora prinzului. Nu se fac rezervari pina la ora 18.00, așa ca totul ține de noroc, daca gasesti sau nu masa dorita. Ajunsi acolo, am stat provizoriu la o masa mai mica pina s-a eliberat cea dorita, fiind sprijiniti de personalul restaurantului. Serviciile prompte, decente.
Am comandat mai multe feluri de mincare, muschiulet de porc, pulpa de rață, ciolan se porc, paste, coaste de porc, si limba cu praz si masline. Preturile peste mediu, portii consistente, garniturile incluse.
Singurul aspect negativ a fost cel referitor la cocktailuri, care nu contineau alcool, ci 3/4 gheata si 1/4 sirop. Pretul la apa indecent- 25 lei 750ml si meniu restrins la bere si numai la 330 ml. Vinurile diverse servite la frapiera si cu preturi mai echilibrate decit in alte locații.
Dificil de gasit parcare.
Designul interior fain, elegant, mobilierul surprinzator, atmosfera intima. Recomand.
Bianca Burtica
Bianca Burtica2 ani în urmă
Nu recomand deloc acest local. Am asteptat 15 minute sa ni se aduca meniurile si inca 15-20 min pentru 2 cafele si o limonada. Preturile nu au nicio legatura cu experienta: 25RON o apa la 0,75L este de prost gust. Mi s-ar fi parut corect sa existe 2 variante, sa poti comanda si apa mai ieftina daca nu ai pretentii. Am comandat o supa crema Vichysoisse care, din punctul meu de vedere, avea prea multa smantana, dar asta este o preferinta personala, overall a fost OK. Am mai comandat si 2 pizza, care nu au fost ieftine deloc ( aprox 36 RON una) si am fost socata sa descopar ca au fost facute cu blat congelat. Daca vreti sa mancati bine evitati acest local!
Roxana Greșiță
Roxana Greșiță2 ani în urmă
Super locație, servire impecabila, promptitudine din partea tuturor ospatarilor iar mâncarea de înaltă calitate și gust (felicitări bucătăriei). 👏👏👏10 cu felicitări.
Mazilu Alexandru Stefan
Mazilu Alexandru Stefan2 ani în urmă
Atmosfera chilled out pe terasa, iar mancarea este foarte buna.
Servirea este destul de rapida.
Atat terasa cat si interior design-ul este bine gandit si frumos (mult verde afara)
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu2 ani în urmă
Update 11iunie 2021... Am fost invitata aici, deci nu puteam discuta locația. Mi se confirma ca prima impresie a fost corectă. În afara de faptul ca preturile sunt exagerate 25 de lei sticla de 750ml apa minerală mi se pare pur și simplu nesimțit) în rest nu excelează prin nimic. Ospătari poarta măști tip Sosoaca. Distanta dintre mese nu cred ca e cea care trebuie. Am mâncat o "tigaie de porc cu legume" la 38 de lei, servita într-un castronel de lut care îmi creează îndoieli în ce privește curățenia. De fapt e o fiertura conținând cubulețe de carne, probabil pulpă, insuficient gătite su ceva ceapa și ardei mult prea al de te, plutind într-un sos de roșii îngroșat cu ceva faina. Nici măcar nu i-a pus un grăunte de usturoi, poate avea mai mult gust. Un motan roșcat era singurul lucru simpatic

Luna august 2020Nici nu am întrat, pentru ca am observat din strada ca nu sunt respectate regulile privind pandemia. Ospătari poarta masca sub nas, nu exista dezimfectant, mesele par destul de înghesuite. Oricum, pe mese erau plăcute pe care scria rezervat, asa ca bănuiesc ca e necesara o astfel de măsură în prealabil, dar cum nu mi-a inspirat nicio încredere...
Valentin Patrascu
Valentin Patrascu5 ani în urmă
O locatie care nu trebuie ratata daca sunteti sau treceti prin Craiova. Zona unde este amplasata este foarte linistita. Atmosfera este una foarte relaxanta care aduce liniste dupa o zi aglomerata. Mancarea este foarte buna, la fel si servirea. Personalul este de asemenea foarte amabil si primitor.
Florin Obogeanu
Florin Obogeanu2 ani în urmă
Aproape orice fel de mancare incercat aici este foarte ok.
Ciprian Drago (Cipi-san)
Ciprian Drago (Cipi-san)2 ani în urmă
O experienta deosebita, servire ireproșabilă si mâncare foarte bună
Locații recomandate