/Dambovita/Restaurant

Rustic House

Str. Tudor Vladimirescu nr. 77A, Târgoviște, România

Rustic House
Restaurant
3.9
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC4+F3 Târgoviște, România
+40 721 505 010
restaurantrustichouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Costin-Sebastian Zagoneanu
Costin-Sebastian Zagoneanu4 ani în urmă
+
Mâncare bună, pe alese. Prețuri corecte.
Recomand luatul mesei la local sau ridicarea meniului de la local
-
Întârziere maaare la livrare. La telefonic ți se comunică un termen de livrare de 1-1,5 h. Fals. Durează cel puțin dublu. (Eu am comandat la 11 și am sunat iar pe la vreo 13:30 să văd dacă m-au uitat. A sosit la 14:00)
Elenavictorvali
Elenavictorvali4 ani în urmă
Restaurantul pune la dispoziția clienților și serviciul de livrare mâncare. Totodată, Rustic House Târgoviște are și meniul zilei, ceea ce simplifică lucrurile mai ales atunci când comandăm mâncarea la serviciu și ne dorim să servim altceva în fiecare zi, să avem un meniu cât mai diversificat.
Preparate delicioase 😋😋😋😋
Laura Maria
Laura Maria2 ani în urmă
Banii și notele pe Google îs mai presus decât oamenii, în clanul Regal Kebap- Rustic House- Maestro (geta, tică si denisa) din Tărgoviște.
Să ne rugăm ca băiețelul lui Alexandru, fondatorul pizzeriilor Maestro, să aibă șansa supraviețuirii.
Persoanele cu care a rămas băiețelul după moartea tatălui său, Petrache denisa și Tache, bărbatul ei, orbiți de bani și incapabili să vadă interesele copilului îl folosesc pe accesta ca accesoriu le petreceri, călătorii și în localuri, în dauna nevoilor specifice vârstei lui școlare
Sub hainele scumpe cu care ei îl expun pe minor ostentativ pentru căpătare de like-uri și inimioare... se ascunde un minor chinuit, privat de educație si de asistență medicală preventivă, care de foarte multe ori a fost văzut dormind alungit pe bancheta din spate a mașinii cu care se întorcea familia improvizată, noaptea târziu sau dis de dimineață, de la petreceri sau reuniuni.
Pentru manipulare și spălare pe creier, pentru impunerea harababurii în viața lui, copilul e client la psiholog.
Hot booster
Hot booster2 ani în urmă
Dacă vreți să mâncați o masă caldă si bună, puteti incerca fara probleme aici la autoservirea rustic. Mananc mult de aici si mereu mâncarea a fost proaspătă, caldă si delicioasa! Recomand ciorbele care sunt super gustoase. Un mic contra este ca folosesc puțin cam multa grăsime in majoritatea ciorbitelor, de asta ofer 4 stele in loc de 5!
Cosmin Nico
Cosmin Nico2 ani în urmă
Cel mai scarbos lucru pe care l-am vazut in viata mea a fost ciorba de pui a la grec cu aripioare de pui in loc de piept de pui... am vomitat, la propriu. am mai cumparat si cu alte ocazii mancare de aici si mereu am avut dubii in privinta calitatii.
Raluca Geanta
Raluca Geanta2 ani în urmă
Personal delasator. Am comandat o ciorba de fasole in pita, am asteptat mai mult de 10 minute pentru a primi separat ciorba intr-o caserola, painea - care era foarte tare, sunca si ceapa care nici macar nu era taiata. Cand am intrebat de ce primesc in acest fel ciorba de fasole in pita mi s- a spus ca trebuie sa o prepar eu. Nu am reusit sa mananc ciorba de fasole in pita ci doar ciorba de fasole. In plus, personalul nici macar nu purta masca de protectie corespunzator.
Gina Bajenaru
Gina Bajenaru2 ani în urmă
Mâncare că acasă: gustoasă,proaspătă,diversificata! Bucătarul este f bun!
Ela ela
Ela ela2 ani în urmă
Recomand cu încredere meniul zilei. Foarte bun și corect la preț. Locația este și ea super.
Locații recomandate