/Cluj/Restaurant

Panoramic Cetatuie

Strada Șerpuitoare 1, Cluj-Napoca 400168, România

Panoramic Cetatuie
Restaurant
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFJ+G3 Cluj-Napoca, România
+40 745 330 965
panoramic-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Mária katalin Szekely
Mária katalin Szekely2 ani în urmă
Din pacate duminica 2.01.2020 neam ridicat de la masa 3 fete pt ca ospatarul nu avea chef de lucru dupa 10 minute de asteptare sí se tot invartea cu spatele la noi era clar, nici macar nu nea salutat. Rusine...
Alex Varga
Alex Varga2 ani în urmă
Un local magic deasupra Clujului! Mâncare foarte bună și servire impecabilă!
Cosmin cosmin
Cosmin cosmin2 ani în urmă
Nota 7,5 din 10. Ca si clujean am fost doar la restaurant/terasa, nu cunosc detalii despre cazare. Principalul atu - panorama de senzatie asupra Clujului, usor cu accent spre zona de vest/munti fata de Parcul Belvedere/vedere generala, respectiv terasa Pergola/sud-est. Personalul este ok, mancarea buna, dar preturile sunt exagerate. Nu merg aici decat la evenimente unde sunt invitat, altfel prefer zona Piata Unirii, Piata Muzeului unde gasesti oferte mai bune mancare/bautura cu 25%-30% mai ieftine. Ca si turist merita o vizita.
B. Sebi
B. Sebi2 ani în urmă
Mancarea a lasat foarte mult de dorit, consider ca la preturile practicate ar trebui sa primesc cel putin o mancare decenta. Paste cu legume, costitele, supa de vacuta au fost cateva din preparatele la care ma refer.
Ca si chestii pozitive as adauga privelistea si personalul.
Liana Oros
Liana Oros2 ani în urmă
Situat într-o oază de liniște și relaxare departe de agitația orașului, Panoramic îți oferă servicii de calitate și mâncare foarte bună. Te poți bucura de peisaje superbe în mijlocul naturii și poți admira orașul în ansamblu de pe terasa restaurantului
Magdalena Stere
Magdalena Stere2 ani în urmă
Restaurantul are o panorama spectaculoasa asupra orașului, este destul de micut și cochet, timpul de așteptare a fost cam mare dar justificarea a fost ca toate sunt proaspăt gătite și pregătite, mâncarea bunicica și personalul amabil.
Ypele
Ypele2 ani în urmă
Locatia este super, oamenii foarte primitori. Am cerut late checkout si ne-au oferit fara costuri suplimentare. Privelistea este de vis.
Carmen Goman
Carmen Goman2 ani în urmă
O priveliste minunata si din pacate,cam atat.Mancarea este fara gust si extraordinar de putina!
Locații recomandate