/Caras severin/Restaurant

Terasa Baitz

Strada Uzinei, Băile Herculane 325200, România

Terasa Baitz
Restaurant
4.6
511 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCXH+MV Băile Herculane, România
+40 787 822 159
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Liviu timothy
Liviu timothy2 ani în urmă
RECOMAND! Mancarea este gustoasa. Portiile sunt mari. Pizza este foarte buna (bucatarul stie sa faca blatul fraged). Focaccia este din acelasi aluat de pizza - foarte gustoasa. Ciorba de legume este foarte buna. Ciorbele sunt "populate" (comparativ cu o zeama chioara cum gasesti prin alte parti). Preturi accesibile - doua portii de felul 1 (cu smantana si focaccia) + felul 2 + desert si 2 beri = 100 lei.
Mihail Dorobantu
Mihail Dorobantu2 ani în urmă
Foarte frumos loc unde se poate mânca bine la prețuri decente, personalul de servire foarte amabil, se poate ajunge și cu trenulețul turistic.
Costin Stanculet
Costin Stanculet2 ani în urmă
Am fost de doua ori doar din cauza review-urilor foarte bune. Servirea trebuie sa recunosc, este de nota 11. Dar îmi pare ca notele sunt date doar pentru raportul calitate preț și servire. Preturile intr-adevar chiar mici, dar mâncarea nu este extraordinara. Prima oara am venit în iunie și am luat coaste de porc (un sfert din ele erau efectiv cu sânge, păcat ca nu am făcut poza), iar a doua oara în august am încercat o ciorba de cartofi cu afumatura și zeama era cea de la ciorba de burta cu afumatura pusa separat peste. Complet diferit de ce ma așteptam. Oricum, mult mai bine decat la un împinge tava.
Nico Nicolle
Nico Nicolle2 ani în urmă
Va recomand , mâncarea extraordinara , servirea rapida, băuturile fresh sunt din fructe , porțiile mari, prețuri decente. Am fost serviți de Anișoara. Bravo bucătarului și patronului. Noi am stat in Olanesti și am mâncat la Baitz
Rudolf S.
Rudolf S.2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna , gustoasă, servirea de nota 10 , personal amabil , felicitări personalului care face totul ff bine , felicitări și bucătarului pentru mâncarea gustoasă .Recomand . RESPECT .
Alex13Gabriel
Alex13Gabriel2 ani în urmă
Experiență foarte plăcută la terasa Baitz! Locația foarte frumos amenajată, nu a fost aglomerat. Servirea a fost impecabilă din toate punctele de vedere. Prețurile acceptabile pentru toate buzunarele. Timpul de așteptare scurt, mâncarea foarte bună! Recomand cu încredere!
Adrian Slave
Adrian Slave2 ani în urmă
Mâncare buna, servire rapida, prețuri mici. Este cu mult peste alte așa zise restaurante din Herculane. Terasa este pe malul Cernei la sosea, este umbra și răcoare. Ospătarii sunt f amabili, tineri și cu zâmbetul pe buze.
Patricia Buia
Patricia Buia2 ani în urmă
Mancare foarte buna “ca la mama acasa”, servirea ireprosabila ( una dintre cele mai bune experiente ) si locatia frumoasa si amplasata in inima naturii. Sa nu uitam si de preturile foarte accesibile!
Recomand cu drag!
Locații recomandate