/Buzau/Restaurant

New Generation

Buzău, România

New Generation
Restaurant
3.7
287 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4QWW+66 Buzău, România
+40 742 139 725
nuntalabuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–10
Marți: 11–10
Mirecuri: 11–10
Joi: 11–10
Vineri: 11–10
Sâmbătă: 11–10
Duminică: 11–10
Scrie o recenzie
Andreea Elena
Andreea Elena2 ani în urmă
Aceasta bautura aparent se numeste Mojito . Fara gheata si cu mult colorant de culoarea mesei.
Viitorului 39A
Viitorului 39A2 ani în urmă
Nu va recomand sub nicio formă. Pizza este adusă si aștepți 2-3 ore,mâncarea praf,patronii urlă, tipă, zbiară la așa zișii angajați,numai copii, voi sesiza organele abilitate,numai sclavi,așa se comportă așa zișii patroni. Este cel mai toxic local din Buzău. Da,dincolo La New Pizza este mult mai ok iar ceea ce înseamnă livrarea la domiciliu este cea mai rapidă din oraș. 10 puncte acolo de tot râsul pe insulă,ceea ce nu vă recomand.
Ioana Gabriela
Ioana Gabriela2 ani în urmă
În primul rând, a durat o ora pentru a primi 3 pizza. În al doilea rând, erau reci .Păreau de parcă erau scoase din congelator și reîncălzite numa pt 2 minute.În al treilea rând, cuțitele nu tăiau bine pizza(pizza nu era tăiată corect de la bucătărie și dacă o tăiai cu mâna se rupea. Sosul rece, fără gust...nu recomand!
Bianca Păuna
Bianca Păuna2 ani în urmă
Am așteptat 30 de minute la masă, nu ni s-a oferit nici măcar un meniu. Am fost să caut pe cineva, erau doua domnișoare ospătărițe care stăteau nepăsătoare pe telefon. Servirea nu merită nici măcar o stea!!!
Mihai-Alexandru Cristea
Mihai-Alexandru Cristea2 ani în urmă
30 minute de așteptat ca una dintre cele 3 amețite sa îmi ia comanda, în condițiile în care erau doar 3-4 mese ocupate. Ametitele se tot fațâiau încolo și încoace, se uitau la noi și mergeau mai departe. M-am ridicat și am plecat la o alta terasa din Crâng. Ciao!
Robert Enache
Robert Enache2 ani în urmă
Nu recomand oferă camere pentru nași și miri dar nu te avertizează că la 2:00 noaptea când s-a terminat nunta trebuie să părăsești camera.... și atunci mă întreb pentru ce mai se oferă camera doar nu te duci în timpul evenimentului să tragi un pui de somn..... și dacă oferi cameră pt schimbat haine etc de ce să oferi și la nași mai ales că în restul țări când oferi că locație cameră la nași și miri iei le oferă până dimineața la 12 :00 adică toată noaptea ți-o petreci în aceea locație .
Așa că dragi viitori miri și nași care nu sunteți din Buzău asigurați-vă că aveți închiriat în altă parte cameră că să nu trebuiască la 2:00 noaptea să vă căutați cazare.
Își promovează serviciile în mod mincinos, nu oferă ceea ce promite.
Camelia Serban
Camelia Serban2 ani în urmă
Am comandat coasta berarilor ( preț 35 de lei porția, fără nici un tip de garnitura). Carnea ar fi trebuit cel puțin o jumătate de oră lăsată la foc. Mi-am luat carnea la paprepar acasă și am comandat mici, care, la fel, au fost nefăcuți. Am cerut să îi mai mai pună puțin pe foc și i-au adus la fel. Nu recomand !!!
Daniela Haratau
Daniela Haratau2 ani în urmă
Am asteptat 30 de minute sa ni se ia comanda, in conditiile in care erau cateva mese ocupate. Nu am riscat sa comandam si mancare. Servire deplorabila, clar nu recomand!!!
Pacat de amplasamentul locatiei.
😠☹️
Locații recomandate