/Braila/Restaurant

Pește și Vin

DN22B KM 4, Brăila 810550, România

Pește și Vin
Restaurant
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8X2J+6G Brăila, România
+40 749 149 041
pestesivin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
DANIEL PINTILII
DANIEL PINTILII2 ani în urmă
Revelion 2022 - dezamăgire totala 90% din muzica manele, deși jumătate din clienți nu agreau acest stil. Toate felurile de mâncare însoțite de dulceață; nu lămâie la peste, murături/salata la friptura. Steaua e pentru amabilitatea personalului.
Bogdan Timofte
Bogdan Timofte2 ani în urmă
Un loc senzațional pentru o cina reușită. Locația arată superb, personalul este amabil și bine pregătit iar mâncarea a fost senzațională. Nu oferă o varietate foarte mare de vinuri însă găsești cu ușurință unul care sa se potrivească cu ce ai comandat de mancare.
Anca
Anca2 ani în urmă
Prima vizita la acest restaurant mi-a lasat o impresie foarte buna. Servirea rapida, personalul amabil. Locatia arata foarte bine, totul curat, meniuri pe masa (nu trebuie sa astepti ca in alte locuri vreo 20 de minute pentru ca cineva sa-ti aduca un meniu, am urât intotdeauna acest aspect). Inca un plus pentru faptul ca exista parcare, destul de spatioasa. Meniul foarte ofertant, cu o gama larga de preparate cu specific pescaresc, preturi usor piperate, insa pentru o iesire cu familia o data pe luna, merita. Las niste poze cu ceea ce am comandat eu. Nu sunt fană pește, insa am fost foarte incantata de ceea ce am comandat. A, sa nu uit de desert. Sa nu plecati fara sa incercati lava cake.
Recomand cu toata inima acest local😊!
Valentin Ebras
Valentin Ebras2 ani în urmă
O locație impresionanta cu o panorama în care se remarca cele doua picioare megalitice de care o sa fie suspendat podul peste Dunăre ! Mâncarea este deosebit de gustoasa și cu un aranjament în farfurie extrem de atrăgător . Recomand toate rețetele în care se găsește pește- sunt magnifice-apoi ,tartarul și, nu în ultimul rand, la desert kunefe!!!!!!---
Marius Papadopol
Marius Papadopol2 ani în urmă
O locație perfectă pentru weekend și nu numai, pentru un eveniment deosebit sau pentru o aniversare, se găsește pe dig, între Brăila și Galați, zona Apan, se poate manca fără rezervare, personal amabil, mâncare foarte bună și servită rapid, 5 - 10 minute de la comandă, pofta bună! 🥂
Recomandăm cu drag!
Arina Pintoiu
Arina Pintoiu2 ani în urmă
Meniu excelent, foarte greu de decis ce sa mănânci. Personal foarte prompt și servire rapida.
Kiya171
Kiya1712 ani în urmă
Mâncarea este bună iar domnul ospătar foarte amabil atent la nevoile noastre. Deși restaurantul nu are o priveliște cine știe ce dat fiind locul unde e amplasat la ieșirea din oras s a reușit creerea unui spațiu primitor ce te trimite cu gândul la o cherhana de la mare. Am dat 4 steluțe în loc de 5 din cauza lipsei de tact a celor veniți în practica se cam grăbesc cu debarasatul mesei (mi au luat farfuria in timp ce mancam)
Ciprian Drago (Cipi-san)
Ciprian Drago (Cipi-san)2 ani în urmă
Un loc simplu dar cu bun gust, mancare foarte buna si servire excelenta. Multumim mult lui Nicu pentru profesionalism si amabilitate.
Atmosfera plăcută, ne-am simtit foarte bine.
Atentie la vesela ciobita. Am avut doua farfurii ciobite una la felul intai, alta la felul doi. Este inadmisibil pentru jn local ce se lauda cu bucatarie moleculara si bucatar adus din Franta de labrestairant cu o stea Michelin!
In rest, toate bune si speram sa mai ajungem. Felicitari pentru concept!
Locații recomandate