/Bistrita nasaud/Restaurant

Crama Veche

Strada Albert Berger 10, Bistrița 420009, România

Crama Veche
Restaurant
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FJX+3P Bistrița, România
+40 263 218 047
crama-veche.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionel Jhon
Ionel Jhon2 ani în urmă
Relativ ok... mancarea este putin scumpa dar buna, terasa este placuta, pozitionata bine in parc.
Problema mea a fost cu unii din personalul restaurantului. Destui de reci o parte din ei, o domnisoara s-a si strambat la mine mai demult si incerca sa ma evite cand eu doar voiam sa imi comand de mancare. Apoi, cand sa ne aduca pizza, a inceput sa se scobeasca in nas, scarboasa rau mai ales ca inca avea pizza in mana.
Alta data am vazut o alta chelnerita cum s-a impiedicat si a varsat tot pe clienti si pe masa. Si-a cerut scuze intradevar dar apoi a inceput sa injure si sa blesteme, total nepotrivit.
Nu as spune ca nu recomand localul, e ok dar atentie sa nu patiti ca mine, daca vedeti ca e nesimtita chelnerita cereti sa vina alta, poate se scobeste iar.🤮🤮
Metre Andrei
Metre Andrei2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, servirea a fost foarte repede, prețul este accesibil tuturor.
Se afla lângă parcul din Bistrița la 120m este și turnul dogarilor unde se poate vizita
Adina Cojocariu
Adina Cojocariu2 ani în urmă
Cel mai bun restaurant tradițional, personalul de excepție și extrem de amabil, mâncarea foarte gustoasa, cele mai bune deserturi, cel mai vintage restaurant cu piese de decor din trecut, eu am rămas impresionata de ce am văzut, câtă munca se afla in spatele acestei minunății de restaurant! M-am simțit minunat, recomand cu încredere. Voi reveni ! ❤️❤️❤️❤️
Mihai Ursan
Mihai Ursan2 ani în urmă
Cei mai buni papanasi din Univers 😂 Atasez dovada 😁
Mancare ieftina si buna, chelneri foarte OK. Muzica buna, verdeata, atmosfera relaxanta seara la o bere.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Nu am mai fost de ceva vreme aici, dar am ramas foarte placut impresionat cand am intrat din nou: atmosfera placuta, personal tanar si amabil, meniu extrem de variat si preturi rezonabile! Mancarea, majoritar cu specific romanesc (bravo lor, putini mai au mancare romaneasca!), gustoasa si proaspata! Cafeaua foarte buna! Nu ocoliti terasa din parc, daca treceti prin Bistrita!
Ema Sonica
Ema Sonica2 ani în urmă
Experienta per ansamblu nu foarte plăcută. Restaurant frumos,aerisit. Personalul format din adolescenți, care nu sunt neaparat interesați de clienți. A trebuit sa ne cautam noi doua mese,chelnerul ne-a spus simplu ca nu e loc. 30 de minute așteptare pt băuturi încă 40 pt ciorba, încă 20 pt felul principal, la desert am ales sa renunțăm. După 1h30 de așteptare, am primit un peste ars.
În general, asa ceva nu e prea plăcut însă in condițiile în care am mers cu o persoana cu dizabilități, asa ceva e inadmisibil.
Ionela Cifor
Ionela Cifor2 ani în urmă
Privelistea este frumoasa, mancarea gustoasa si la preturi accesibile.
DJ STELU STELU
DJ STELU STELU4 ani în urmă
Trebuie sa va spun că am mâncat 0.5 metri de carnati rețeta casei....ceva atât de gustos...cu cartofi fierți și apoi fripți pe plita cu salata de varza murata.Recomand cu căldură această locație...voi reveni cu plăcere. Aa.. era să uit,am fost servit la masa de o domnișoară drăguță și amabila care mi-a recomandat acești cârnați dumnezeiești.Multumesc Maria....de fapt pe numele real Măriuca.
Locații recomandate