/Arges/Restaurant

LA DOCTORUL

Com. Albestii de Arges, Arges, 117005, Albeștii Pământeni 117010, România

LA DOCTORUL
Restaurant
3.9
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MG7+R6 Albeștii Pământeni, România
+40 740 040 577
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Alin Sima
Alin Sima2 ani în urmă
Contrar la recenziile anterioare , m-am cazat la această locație și am fost plăcut surprins. Camerele sunt renovate complet in vara anului 2021, curate, aer condiționat, bai curate, lenjerie albă imaculat. Mâncarea la restaurant este delicioasă. Probabil pozele locației sunt postarea mai vechi. Recomand cu incredere. Locația se află la strada principală pe DN 7 spre Transfagarasan .
Alex Stan
Alex Stan2 ani în urmă
Totul ok. Ne-am cazat un grup de prieteni și proprietarul ( un om deosebit) ne-a preparat o cina delicioasa. Felicitări și vom revenii cu drag.
Anca ioana sima
Anca ioana sima2 ani în urmă
Totul ok, locație renovată recent, cazare super si restaurat cu mâncare delicioasa
Marinela Oltean
Marinela Oltean2 ani în urmă
Nu recomand! Mizerie in camere, miros de mucegai, instalațiile sanitare stricate, iar pretul mare pentru cat se ofera! Niciodata nu mi s a mai intamplat ca in locurile unde am fost cazati sa fim inchisi noaptea cu cheia in locatie! Dezastru mare si multa mizerie!
Gabriela Strafalogea
Gabriela Strafalogea2 ani în urmă
După ce am citit majoritatea recenziilor, am renunțat să vizitez locația. Nu inspiră încredere nici de afară. Mi-ar fi trebuit mai mult curaj să-i trec pragul și să-mi exprim o părere obiectivă. Din exterior, - o stea.
Laura Asultanei
Laura Asultanei2 ani în urmă
Nu recomand aceasta cazare sub nici o forma, persoana de contact de la pensiune total neserioasa, la telefon a spus ca are camere insa cand am ajuns la fata locului nu mai avea desi sunasem si de pe drum si anuntasem ca in aproximativ 10 min ajungem
Catalin Nitu
Catalin Nitu2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Am discutat la telefon pentru 3 camere si cand am ajuns la locatie brusc nu mai aveau camere! Angajati recalcitranti si nesieriozitatea a fost punctul lor forte!
Daiana Jurchita
Daiana Jurchita2 ani în urmă
De fiecare data aleg aceasta pensiune pentru cazare cand sunt in zona respectiva! Confort, tot ce ai nevoie, oamneni minunati, mediu primitor, liniste. Recomand cu incredere!
Locații recomandate