/Arad/Restaurant

Casa Românească

Calea Victoriei 88, Arad 310158, România

Casa Românească
Restaurant
3.9
231 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58R6+28 Arad, România
+40 357 401 401
casaromaneasca411.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Florin
Radu Florin4 ani în urmă
Mâncare foarte bună.. Necesita renovare Restaurantul. Dar merita incercat. Raport calitate preț este ce trebe.. Pentru o masa bună de după o zii de lucru. Nu este un restaurant de fițe este restaurant care da mâncare bună. Și suficienta..
Magda Sava
Magda Sava4 ani în urmă
Mâncare gustoasă, bine gătita, prețuri accesibile, servire rapidă. Singura obiecție este că am servit masa înăuntru și nu pe terasă și mirosea puternic din bucătărie.
Cu siguranță la acest aspect se pot aduce îmbunătățiri. Recomand.
Petru Stenic
Petru Stenic4 ani în urmă
Deci .. am ajuns acolo , nu era nimeni (nici personal nici clienți) . Am așteptat jumătate de oră , nu a venit absolut nimeni. Erau niște doamne în bucătărie , s-au uitat la noi și nimic. Cănd să ieșim de acolo am văzut panoul cu " Vă mai așteptăm " ....
Roxana-Manuela Mezei.V
Roxana-Manuela Mezei.V5 ani în urmă
Mancare foarte buna si repede a fost servita!
Se vede ca e gatita de un bucatar cu experienta!
Dar am pus 3/5 stelute din cauza unor negative care nu te prea fac sa te simti cel mai bine la masa :
1. Terasa e deschisă ceea ce inseamna ca orice copil fugăreț poate iesi in plina strada...
2. In capatul terasei este o locuinta ( oamenii iasa la tigara / isi arunca punga in gunoiul de chiar langa tine )
3. Cand am fost eu era la meniul zilei o ciorba taraneasca de pui ----> nu mia placut deloc acel gust de supa de rosii din plic; si pieptul de pui nu prea fiert...

Deci merita incercat oricum ptr ca mancarea e buna👍
Marian Radeanu
Marian Radeanu5 ani în urmă
Mancarea foarte buna. Servitul foarte prost, la fel si curatenia ca sa nu vorbim de mesele nesterse. Se salveza cu bucataru care face de mancare ca la mama acasa.
Rut Medrea
Rut Medrea5 ani în urmă
Mancare uneori bună, uneori așa și așa dar personalul te Dezamăgește. Ultima data cand am fost, am primit o apa cu vegeta, in care au uitat să-mi pună pastele fierte separat. Minunat, nu?
Toalete jalnice, prin care nu cred ca se trece de doua ori pe zi. Coșul plin ca dădea pe dinafară si totusi nimeni nu se ostenea sa între sa il schimbe. Miros, de te ofilești de fiecare dată( un Domestos ? Un spray Airwick? Nimic ? ) .
Imi pare rau, la voi nu mă mai intorc .
Ioan arion
Ioan arion6 ani în urmă
Cu regret trebuie sa va anunt ca am fost cazat la aceasta ,,pensiune,, in perioada 16 - 18 iunie 2017, dar nu as mai face acelasi lucru, chiar daca as fi nevoit sa dorm sub cerul liber. Pe linga faptul ca mi-a fost furata borseta cu acte , carte de identitate, carduri, un telefon mobil, o camera video si o anumita suma de bani din camera, nici conditiile de cazare nu au fost pe masura asteptarilor. Prejudiciul total este de aproximativ 3.700 de lei. Am anuntat politia la 112, au venit trei politisti, au inspectat localul, apoi m-au dus la politie sa dau declaratie amanuntita despre cele intimplate. Curios este faptul ca aceasta ,,pensiune, nu dispune de camere de supravegere, dar nu stiu cine i-a dat acceptul sa functioneze, geamurile la camere sunr exrem de mici, intru-cit nu se pot aerisi. Poate se va sesiza cei care trebuie sa ia masuri impotriva conditiilor existente.
Emil George
Emil George7 ani în urmă
Adevărata definitie a cuvântului "hrubă". Mirosul oribil de bordel te întâmpină odată cu imaginea total neingrijita a camerei. Proprietarii trebuie sa reinventeze această pensiune. Este oribil. Terasa este ok.
Locații recomandate