/Arad/Restaurant

Hotel Continental Forum Arad

Revolutiei Boulevard 79-81, Arad 310130, România

Hotel Continental Forum Arad
Restaurant
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58F9+M5 Arad, România
+40 372 578 800
continental-forum-arad.continentalhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ortenzia ortenzia
Ortenzia ortenzia2 ani în urmă
Am fost cazati la cam 409 pt o noapte. Este un hotel invechit, camera cu mocheta patata si imbacsita, faianta, gresia cu pete de mucegai, calirifer scorojit, apa nu are presiune desi eram doar la et 4 din 10, apa la dus se scurge f greu datorita instalatiei infundate. In niciun caz acest hotel nu si merita 4*. Am solicitat o camera la un et superior pt priveliste si desi era aproape gol receptionerul ne a spus ca o sg cam are la et 4:))). Hotel de 4* la care tb sa platesti parcarea in conditiile in care pe timpul noptii peste tot este gratuita. Micul dejun bufet de tip Metro, fara nimic specific zonei, o ospatara mi a zis ca s a term omleta cu sunca si nu mai fac decat la cerere.
Sunt totusi 4*, dar nu recomand!
Adi dan
Adi dan2 ani în urmă
Acest hotel este de max 3*.Mobilier învechit, parcare cu plata 30 lei, apa fără presiune, pereți și mocheta pătate.
Bogdan Criveanu
Bogdan Criveanu2 ani în urmă
Un hotel care se vrea de 4 stele dar are mari lipsuri la curatenie si confort. Totul seamana cu un hotel vechi care a primit o spoiala sa incerce sa para modern insa lucrarile au fost facutr cu muncitori de mana a doua. Prin bai faianta sparta, apa rece si apa cald inversata la robinet, prize care stau sa cada din perete, pat mic iar pentru o camera tripla am primit o canapea fara lenjerie si fara nimic. A trebuit sa cerem la receptie lenjerie suplimentara. Pentru ca e situat in centru pretul e pe masura iar la micul dejun de mezeluri vechi care pareau taiate de cel putin 24h
Carmen C.
Carmen C.2 ani în urmă
Când spuneți că acceptați animale de companie, specificați că sub oanumită greutate, ca să știe lumea că primiți doar niște animale de companie..
Nu-i nimic, ibis are grijă și de clienții pe care voi ii refuzați.
L.E. Îmi pare rău, la telefon mi s-a spus că doar câini sub 10kg primiti. Chiar am sunat la un al doilea număr, pe care l-am primit de la domnișoara care a răspuns la numărul afișat pe site, așa că poate ar trebui să vă "reciclați" personalul, pentru că nu era vorba despre bani, e logic să existe taxe extra pentru însoțitori patrupezi.
Sorin dumitru
Sorin dumitru2 ani în urmă
Trag la acest hotel de când se organizează concursuri de șah, de cca 6-7 ani. Este o locație potrivită pt aceste evenimente. Am fost și cu soția. Ne place. Și restaurantul de asemenea. Am locuit și pe vremea regretatului odios. Păcat că nu are piscină !
Constantin mihaila
Constantin mihaila2 ani în urmă
Este pentru a 4 oară când mă cazez, este o locație frumoasă, personal amabil, mic dejun bogat, diversificat și pentru toate gusturile,la capitolul curățenia din baie trebuie pus punctul pe i.
Claudia Grindei
Claudia Grindei2 ani în urmă
Foarte frumos,curat și cu tot ce îți este necesar. Recepție deschisa la orice ora ,mic dejun inclus,destul de diversificat,toate proaspete,(felicitari bucatarului),iar domnul care ne a primit a fost f amabil . Vom reveni cu drag. Se poate și în România.
Angheloiu Cristian
Angheloiu Cristian2 ani în urmă
O sedere foarte placuta la acest hotel, nu am nimic de reprosat. Personalul este foarte amabil, curatenie in camera, privelistea este foarte frumoasa.
Locații recomandate