/Alba/Restaurant

La Conac

Strada Decebal 10, Alba Iulia, România

La Conac
Restaurant
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H9H+Q5 Alba Iulia, România
+40 720 042 004
laconac-alba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cora Oana
Cora Oana2 ani în urmă
Am comandat gulaș, tocăniță picantă de vită (genială dulceața de ardei iute care vine alături!!!), tocăniță de ciuperci cu mămăligă, plus 2 porții de desert “lapte de pasăre”. Mâncarea delicioasă, servirea bună, atmosfera foarte plăcută. De neratat dacă sunteți în Alba Iulia.
Lazar Marcel
Lazar Marcel2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna!! Oamenii care ne-au servit sunt foarte faini! Raport calitate-pret foarte corect! Aproape de cetate!
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela2 ani în urmă
Restaurant cu terasa si interior decorate interesant, cu povesti țesute in fotografiile alb negru de pe pereți.
Meniu pt.multe gusturi cu prețuri pt.toate buzunarele.
Servire atentă si agreabila.
Am mincat ceafa cu ciuperci si brinza la cuptor, rasol de miel cu quinoa si spanac, muraturi, bauturi, cafele si deserturi excelente dar si o inghetata artizanala deosebita.
Recomand locatia.
Claudia Almasi
Claudia Almasi2 ani în urmă
Cu mențiunea că aș dori ca toate aprecierile să fie pe primul loc - dar asta nu se poate - le voi menționa în ordinea în care am făcut constatările :) Personal foarte amabil și profesionist, timp de preluare a comenzii și de servire foarte bun, mâncarea deosebit de gustoasă, porții foarte mari (chiar prea mari pentru mine, dar asta este altă poveste), raport preț/calitate și cantitate bun, amenajare cu gust a terasei. De subliniat faptul că încă de la deschidere (ora 10,30) se servește absolut orice produs din meniu! Neapărat de încercat clătitele la cuptor cu brânză, stafide și sos de vanilie.
Andrei Madalina
Andrei Madalina2 ani în urmă
O locație drăguță, un ambient plăcut atât la exterior pe terasa cât și în interior. M-am uitat fascinată la fotografiile vechi de pe pereți, care te duc in alta perioada, a anilor '30.
Comanda ni s-a luat repede dar preparatele au venit destul de târziu, aproape o oră a durat dar nici că te poți supără când vezi cat de amabil este tot personalul (cu toții tineri) și cât de bine arata preparatele și ce gust au. Porțiile sunt mai mult decât generoase. Nu am reușit să termin un felul 2 și un desert. Și copilul de 1 an și 9 luni a mâncat chiar bine cu noi aici și s-a simțit ok, fara probleme digestive. Preturile puțin peste medie dar se justifica ( ex. 35 lei cred un meniu cu păstrăv, 22 lei o porție de clătite, 37 lei un ciolan, undeva intre 8 și 14 lei sortimentele de garnituri).
A fost prima noastră incercare de restaurant din Alba Iulia la recomandarea recepționerului de la hotelul in care am fost cazați.Și recomand cu drag și incredere acest loc și altora și felicitări celor care se ocupa de locație!
Nausica Munteanu
Nausica Munteanu2 ani în urmă
Meniu tradițional regional, rezervare obligatorie, servire relativ rapidă, preparate gustoase, fete simpatice și amabile, prețuri corecte. Foarte cald pe terasa lipsită de mijloace de combatere a caniculei, altfel dădeam 5 stelute
Eduard Barbu
Eduard Barbu2 ani în urmă
Mancarea a fost foarte gustoasa. Personalul extrem de amabil. Recomand!
Traian Udroiu
Traian Udroiu2 ani în urmă
Mâncare foarte multă și foarte bună. Un local deosebit...
Locații recomandate