/Valcea/Psiholog

Căpățînă Ramona Cabinet Individual de Psihologie

Aleea Olănești bloc 12, Râmnicu Vâlcea 240092, România

Psiholog
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39X8+FJ Râmnicu Vâlcea, România
+40 746 125 393
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–20
Marți: 16–20
Mirecuri: 16–20
Joi: 15–20
Vineri: 16–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana ionita
Roxana ionita2 ani în urmă
Recomand psiholog Căpățînă Ramona, este o profesionistă, foarte aproape de pacienți, este o persoană caldă, iar în cabinetul dânsei m-am simțit foarte bine. M-a ajutat să depășesc și să înțeleg lucruri care mă nelinișteau.
Mihaela Toma
Mihaela Toma2 ani în urmă
Exista momente cand gandurile si emotiile ne acapareaza mai mult decat ne dorim si ne afecteaza in moduri la care nu ne asteptam... In astfel de situatii este minunat sa gasesti un om, un profesionist cu care sa poti comunica deschis din primul moment, care sa te ajute sa intelegi legaturile dintre evenimente, sa te ghideze sa te raportezi cu blandete si intelegere la propria persoana si de la care sa pleci echipat cu instrumente care iti ofera increderea de care aveai nevoie.
Walter bruh
Walter bruh2 ani în urmă
Dna psiholog Ramona Capatana este un om deosebit de empatic care stie sa ajunga la miezul problemei tale si sa o rezolve indiferent de gravitatea situatiei prin care treci!
Madalina David
Madalina David2 ani în urmă
Profesionalism, încredere si empatie sunt standardele de calitate ale serviciilor prestate. Umanitatea, efortul si răbdarea sunt atuurile de baza ale doamnei psiholog.
Se pot spune multe lucruri pozitive, însă va recomand sa încercați persoanal. Cu siguranța veți rezona cu d-na Ramona Căpățână.
Va Multumesc pentru tot! Un om adevarat! Cu respect!
Roxana nita
Roxana nita2 ani în urmă
Să fi întâmpinat cu un zâmbet, cu o voce care îți conferă o stare de bine încă de la simplul "Bună ziua!" până în momentul în care ieși din cabinet.... doar un profesionist o poate face. Senzația este că ai plecat de la o prietenă cu care ți-ai împărtășit problemele și reușești sa pleci cu zâmbetul pe buze. Mult succes și felicitări pentru dedicația cu care îți faci meseria! 🤗
Mariana Chioran
Mariana Chioran2 ani în urmă
D-na psiholog Ramona Capatana este un profesionist adevarat! A fost de mare ajutor fiicei mele in lupta cu depresia si anorexia. Merita cu siguranta mult mai multe stele!
Alex Ioana
Alex Ioana2 ani în urmă
Am mers la domna Ramona atat eu cat si fiica mea.O apreciem foarte mult pentru implicarea ei si profesionalismul de care da dovada.Ne a ajutat foarte mult,stie cum sa abordeze copiii si isi face timp cand esti intr un moment greu,este foarte organizata si am simtit ca are o dorinta sincera sa ne ajute!Nu am decat cuvinte de lauda pentru un astfel de psiholog si de om!
Alexandra Scrieciu
Alexandra Scrieciu2 ani în urmă
Mi-a fost de mare ajutor!
Recomand cu drag și încredere. Vă Mulțumesc mult pentru tot!
Locații recomandate