/Timis/Psiholog

Centrul Medical Orthopedics Timisoara

Str. Arieș 7, Timișoara 300579, România

Centrul Medical Orthopedics Timisoara
Psiholog
3.9
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VQ+38 Timișoara, România
+40 753 621 849
cmorthopedics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marioara Pop
Marioara Pop2 ani în urmă
Buna ziua ! Foarte nemultumita de purtarea doamnei de la intrare .Am platit Radiografii pentru ortopedie si am cerut factura .Si ca drept raspuns a rabufnit prima data trebuie sa spun ca vreau factura si dupa care e problema .Nu inteleg oare de la usa sa strig vreau facturaaaa.
Dumitru Secosan
Dumitru Secosan2 ani în urmă
O stea e prea mult, nu recomand, niste hoti, fac analize gresite si sunt facute investigatii de catre cadre ce nu au dreptul sa faca asta, sper sa se sesizeze organele competente.
Denisa Oprea
Denisa Oprea2 ani în urmă
Nu recomand! Serviciile sunt de proasta calitate. Am mers pentru consult ortopedic, radiografia nu a fost facuta din unhhiuri care sa evidentieze locul cu pricina, medicul nu a fost bun, organizarea clinicii lasa de dorit, iar comportamentul asistentelor este sub orice critica!
Andrei Alexandru
Andrei Alexandru2 ani în urmă
am venit sa ma tratez, mi a facut film si dupa îmi zice sa merg la doctorul de familie sa-mi dea trimitere la un alt cabinet 🤦🏻‍♂️, pai ce facem aici.. ori e ortopedie ori e bal mascat. te programează odata cu înfloriere cireșilor de Mai. (frumoase doamnele de acolo, n-am ce zice) da’ cu tot respectu’… sa va iau cabinetu’ în ciolan !!
Tudor Radu
Tudor Radu2 ani în urmă
Nu se fac programari pentru radiologie. Adica mergi cu bolnavul si astepti sa vezi....poate ai noroc, poate nu. "Clinica se deschide la 8 dar pana pornesc aparatele este 8:30" - citat. Doamna care a raspuns la telefon parea ca am deranjat-o.Total neprofesionisti, nu imi vine sa cred ca exista asemenea clinici. De evitat !
Elena Calina
Elena Calina2 ani în urmă
Recomand cu mare drag partea de recuperare medicala ortopedie.
Aici am intalnit the Best Doctor, minunata, profesionista, foarte dedicata, implicata 110% zilnic! Datorita ei, problema mea - fractura la mana - are un final fericit. Ma ajuta enorm în recuperarea lunga (înainte și după operatie) și nu tocmai usoara de câteva luni de zile.
@Ortopedics management, va rog sa aveți grija de personalul atat de dedicat; prin prețuirea angajatilor vechi și buni câștigați pacienți foarte mulțumiți. Pe termen lung :) care nu aleg o clinica după clădirea moderna, ci după cei care lucrează în ea, ii dau viata și ne fac bine.
@ I. M., îți mulțumesc pentru tot!
Silviu Brtl
Silviu Brtl2 ani în urmă
Ar trebui sa schimbe pe doamna de la intrare!Este o nesimțita si nu are răbdare cu oameni!!!!Sper sa se schimbe atitudinea ei după toate recenziile(care o vizează pe dansa)!!!
Sandu FNF
Sandu FNF2 ani în urmă
Bună ziua, Mar interesa să fac un Rmn la picior la genunchi, cum se procedează vă rog frumos
Locații recomandate