/Suceava/Psiholog

Registrul Auto Roman Suceava

Șcheia 727525, România

Registrul Auto Roman Suceava
Psiholog
3.7
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M637+R5 Șcheia, România
+40 230 526 612
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
UnuAlexVlog
UnuAlexVlog2 ani în urmă
Sa va fie rușine!!!O mașină bună,venită din Germania nu trece RAR-UL pe motiv ca are o fisura mica pe parbriz iar domnii inspectori după ce culeg dreptul de smecheri lasă să treacă toate rablele periculoase pe strada!! Sa va fie rușine jigodiilor!!! Așteptați mită și la mașinile bune!!! RUSINE!!!!
Danut Niculai
Danut Niculai2 ani în urmă
Pentru moment este bine cu dl.inginer de la București ce ține locul cetățeanului inginer Lupu.
Vă rugăm faceți o schimbare la conducerea acestei instituții ,,patronată,, de acest cetățean Lupu.
Archyfighter100
Archyfighter1002 ani în urmă
aveti grija ca vi se im-pune marimi diferite la cauciucuri, fata de ceea ce e scris pe masina sau in cartea veche, sau ceea ce aveti deja pe masina ( experienta personala trista la 2 masini diferite una dusa la rar in iulie 2017, si alta in 2021, ca sa nu mai zic ca am condus masina 2 anipana la inspectia itp, fara sa stiu ca aveam anvelope ne-specificate in cartea noua a masinii ), de aceea verificati toate datele de pe cartea noua, inclusiv marimile la cauciucuri, sa nu va treziti ca trebuie sa va cumparati alte cauciucuri de a doua zi dupa inspectie. Doamna de la casierie e cam nashpa, in fata mea era un cetatea caruia i s-a spus " ce-i cu hieroglifele astea?" referindu-se la scrisul omului pe cerere. Ca si timp aprox 4-5 ore de cand intri cu programare pana cand iesi cu certificatul de autenticitate si cartea noua in mana. Shpaga nu e necesara ca sa treci RAR-ul, cel putin din experienta mea. In incinta este aparat functionabil de cafea dar nu apa sau alte bauturi. taxele se pot plati cu cardul. In general, o experienta OK, comparat cu alte reprezentante nationale, cu exceptia experientei personale cu marimile anvelopelor.
Vasile V.
Vasile V.2 ani în urmă
Programari facute doar de fatada!Cu tot cu programare am stat la rand 4( PATRU) ORE in incinta RAR.Degeaba ai programare daca nu esti atent cu cei de la poarta......
Clientii stau pe borduri in spatele statiei fara acces la autovehicule si fara sa ai vreo camera de luat vederi la care sa ai acces.Masinile stau pe linie cu zecile de minute fara ca cineva sa se uite la ele pentru ca doar jumatate din angajati lucreaza .....restul fac ture,ture prin curte....
Sala de asteptare in care erau 40 de grade ............
Nu ai de unde lua o apa.....pur si simplu faci trotuarul in curte la RAR.....cu orele....
N T
N T2 ani în urmă
Nu se respecta nici o ora de programare doar la intrare,ai programare la 11 si intri pe la 14 15 în cazul bun!! Jalnic...
Mircea Calancea
Mircea Calancea5 ani în urmă
Se vrea a fi stil occidental. Se poate intra in hală lângă mașină să te convingi despre eventualele defecțiuni. La Botoșani intră mașină în hala și tu aștepți in sală. Este destul de aglomerat mai ales după ora 10....dacă aveți de gând să vă programați să o faceți la prima oră dimineață. Succes!
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar6 ani în urmă
Totul se face pe programare. Te prezinti cu aproximativ 15 minute inainte de programare(care trebuie sa o faci cu 3 luni in avans) primesti o cerere la poarta, o completezi si astepti la rand. Se misca destul de repede, eu personal am stat aproximativ 3 ore de cand intri pana primesti cartea in mana, depinde ce prinzi in fata. Pe zi se proceseaza aproximativ 100 de masini din cate am observat din numerele de ordine.
Iulian Baciu
Iulian Baciu2 ani în urmă
Este parțial inutil sa îți faci programare online dacă nu iei o hârtiuță de la portar. Atitudinea unor lucrători lasă mult de dorit.
De la întrarea mașinii pe flux pana la preluare a durat 1h și 30 minute ; în anumite momente se deschidea ușa și se putea observa ca mașinii nu i se făcea nimic, pur și simplu stătea parcată.
După preluarea mașinii am stat în sala 2h și ceva pana când am primit documentele.
Concluziile mele sunt ca nu exista o comunicare clara a procesului (se pare ca portarul e cel mai tare din RAR), unii ingineri se comporta de parca ar fi trimișii lui Dumnezeu pe Pământ și durata de așteptare pentru a primi niște hârtii tipizate este nejustificată.
Locații recomandate