/Satu mare/Psiholog

Clinica Sante

Bulevardul Lalelei R15, Satu Mare 440167, România

Clinica Sante
Psiholog
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVM8+W2 Satu Mare, România
+40 361 881 189
clinica-sante.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Nieves
Teodora Nieves2 ani în urmă
Locul in care te duci sa fii luat la rost si terfelit pe banii tai pentru simplul motiv ca am indraznit sa ii reprosez angajatei ca in ciuda faptului ca am ajuns la 7.10 impreuna cu sotul diabetic, ptr analizele trimestriale (pe care le faceam toata familia la Sante de peste 2 ani!) , a considerat ca au prioritate alti clienti sosiți 20 de minute dupa noi, pt ca acestia au dat un telefon si s-au programat pt un test covid in ziua precedenta. Lasand la o parte faptul ca n-a depus nici cel mai mic efort sa atenueze din neplacerea provocata, angajata a considerat ca trebuie sa continue logoreea si sa imi tina o adevărată predica, pe timpul si pe banii mei. Obraznicie si mojicie la superlativ! Angajati-va profesionalisti , nu țațe de piață!
Anita Kegye
Anita Kegye2 ani în urmă
Sa va fie de rusine de 2 ore incerc sa dau de cineva prin telefon....
Office Conta
Office Conta4 ani în urmă
Personalul este dedicat nevoilor pacientilor, serviciile medicale oferite sunt de cea mai buna calitate, recomand cu multa incredere!
Angela Borbei
Angela Borbei4 ani în urmă
Recomand
Herta Herta
Herta Herta4 ani în urmă
MegaMama1954
MegaMama19542 ani în urmă
Ma numesc Goie Viorica. Azi 30.12.2020 mi s-a recoltat o proba de sange ptr hemoleucograma completa. Aveam nevoie de rezultat azi deoarece trebuia sa comunic rezultatul la Clinica de Hematologie Cluj. Am fost asigurata ca primesc rezultatul cel tarziu pana la ora 16 pe sit-ul clinicii sante dar n-am primit rezultatul nici pana la aceasta ora. Sunt foarte dezamagita de activitatea d-voastra.
Laur Dumitras
Laur Dumitras2 ani în urmă
No name
No name2 ani în urmă
Locații recomandate