/Prahova/Psiholog

Centrul Medical Andodent

Strada Ulierului 20, Ploiești, România

Centrul Medical Andodent
Psiholog
4.5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WC+2G Ploiești, România
+40 760 265 841
andodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anda Cirdei
Anda Cirdei2 ani în urmă
De la o programare de urgenta la stomatologie (intr-o vineri dupa amiaza nu am gasit loc in alta parte) am ajuns sa fiu fidela la Andodent. M-am indragostit de tot, la inceput m-a atras ambientul locatiei retro/clasic, nici nu zici ca esti intr-o clinica, apoi personalul de la receptie , fetele au facut tot posibilul sa gaseasca solutii la programul meu incarcat , foarte amabile , m-au facut sa ma simt bine si nu in ultimul rand d-na dr Ioana care m-a facut sa ma simt in siguranta, foarte apropiata de pacient si explica foarte clar ceea ce face. Bravo nota 10. poate incet, incet, se mai schimba si la noi din atmosfera tipica de policlinica / spital,si din abordarea pacientului.
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna4 ani în urmă
Filiala Andodent de pe strada Ulierului este amplasata intr-o veche cladire, ce avea un spatiu interior organizat de un arhitect cu mult gust si care a fost renovata pastrandu-se originalitatea. Filiala pune la dispozitie clientilor mai multe specialitati medicale pentru consult, iar serviciul este rapid si de calitate.
Ene Andrei
Ene Andrei5 ani în urmă
Am avut paradontoza la aproape 30 de  ani , a trebuit sa-mi scot toti dintii si sa aleg intre proteza si implant.

Am consultat cativa medici si in final am ales dr.Ayman . Mi s-a explicat procedurile si manoperele si am hotarat sa-mi pun implanturi 10 dentare, 6 jos si 4 sus.

Alegere f buna, le am de aproape 3 ani si sunt Ok, de doua ori pe an ajung la control , de fiecare data e ceva ce ma face sa ma simt Ok , de fapt e si motivul pt care postez, personal grijuliu si empatic, medic ce iti inspira incredere.Recomand cu încredere!

Ene A.
Vlad UIV
Vlad UIV5 ani în urmă
Desi aveam pareri "impartite" (din comentarii nu prea bune, de la un prieten f.bune) mi am luat inima in dinti si mi-am facut o programare pt implamnt Dr Ayman.
Alegere f buna, la receptie mi s-a explicat in detaliu etapele si pretul, iar dr.Ayman a avut maini de aur,pe parcurs a mai fost necesara o ridicare de sinus ceva de genul asta,executata cu maiestrie de medic ..nu durere,nu umflat.
Recomand Andodent si dr. Ayman care chiar stiu ce au de facut.
Apropo,am mai facut 2 implanturi la un cabinet in Bucuresti si chiar stiu ce zic
Elena Adriana
Elena Adriana2 ani în urmă
Dl Nonea Ovidiu medic exceptional ginecologie. Asistenta bruneta lasa de dorit...in ziua de azi "asistentele" se cred mai ceva ca doctori..
Ionescu Florentina
Ionescu Florentina2 ani în urmă
Experienta a fost una plăcută. Atât doamna manager cât și persoanele de la recepție s-au străduit sa mi grupeze programările sa fie în aceeași zi și la ore cât mai apropiate. De fiecare data când am sunat au făcut tot posibilul sa ma ajute. Medicii sunt ok. La cardiologie recomand pe domnul doctor Tatucu Adrian pentru răbdarea cu care explica și disponibilitatea sa.
Ionut Onea
Ionut Onea2 ani în urmă
Am fost la stomatologie cu o mare frica in san.. La terminarea interventiei (plombă si detartraj) am realizat ca nu aveam motive, doamna doctor Ioana chiar are maini de aur si o recomand cu caldura! Apreciez de asemenea si faptul ca am putu face in acelasi loc si radiografia fara a mai pierde timp in alta parte.
Andreea rotaru
Andreea rotaru2 ani în urmă
Am vizitat de cateva ori clinica Andodent din Ploiesti pentru stomatologie, ozonoterapie si ginecologie.

Eu am fost la o doamna doctor stomatolog tanara, Ioana o cheama. Mi s-a parut foarte tipicara si atenta la detalii, o recomand cu drag.
Locații recomandate