/Prahova/Psiholog

Medis Work - Medicina Muncii

Strada I. A. Basarabescu NR 2, Ploiești 100032, România

Medis Work - Medicina Muncii
Psiholog
4.8
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QG+8R Ploiești, România
+40 244 520 270
mediswork.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
House Luca
House Luca2 ani în urmă
Mission accomplish! Azi am luat trenul din Bucuresti spre Ploiesti Vest, autobuzul 2 si am mers un pic spre Medis work. Se afla undeva in centru, pe o străduță laturalnică.
Pentru medicina muncii, am efectuat o evaluare inițială despre istoric boli, proba psihologică, testul oftalmologic, apoi inapoi la clinica pentru EKG, glicemie si alte cateva informatii. Intr-o ora am fost gata si am putut pleca linistita cu fisa de medicina muncii pentru EFdeN. Concluzia: apta de munca!
Maria Ivanciu
Maria Ivanciu2 ani în urmă
Mediswork da dovada de profesionalism, eficienta si excelenta. Recomand cu incredere si promit ca nu veti fii dezamagiti!
Ahmed Mones
Ahmed Mones2 ani în urmă
Oameni profesioniști in domeniu ,foarte călduroși si misto .Recomand !!
Andrei Alexandru Mondiru
Andrei Alexandru Mondiru2 ani în urmă
Foarte amabil personalul instituției, prompt și profesional. Nu am fost nevoit sa stau la coada absolut deloc iar procesul de evaluare(pt medicina muncii) a fost cat se poate de rapid și eficient.
Ali Jabali
Ali Jabali2 ani în urmă
M au ajutat în legătură cu medicina muncii, a fost totul simplu si a mers foarte bine. Angajatii sunt amabili si respectuoși, am rămas foarte plăcut surprins. Recomand!
Luiza Visoiu
Luiza Visoiu2 ani în urmă
Personal amabil, m-au ajutat cu medicina muncii si mi-au răspuns punctual la toate nelămuririle. Recomand Medis Work, foarte eficienți si profesioniști! 😁
Gabriela Caragață
Gabriela Caragață2 ani în urmă
Am rămas foarte plăcut impresionată de profesionalismul și punctualitatea echipei. Am efectuat un control pentru medicina muncii și am fost tratată cu răbdare și amabilitate, iar angajații sunt numai un zâmbet! Recomand cu drag!
Vasile Sorin
Vasile Sorin2 ani în urmă
Asistentele, recepția se poarta f urat cu clienții, tipa, urla ca la tara pe tarla la clienti din ai căror bani își iau salariile și CIUBUCUL(Poate nu știți ca pierdeți de 10 ori ciubucul ala pentru atitudine topirlaneasca). Le fac paguba patronilor zilnic pierzând pana la 30, 40 % dintre clienții și legăturile sociale ale acestora, revizuiți-va atitudinea fata de oameni ca nu sunteți zeite! Ci niște simpli oameni care ar trebui sa respecte alți oameni!
Locații recomandate