/Olt/Psiholog

Cabinet Psihologie-Logopedie Elena Stroe

Str. Primăverii nr. 18 B, Slatina 230082, România

Cabinet Psihologie-Logopedie Elena Stroe
Psiholog
4.7
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9HF+Q7 Slatina, România
+40 743 098 786
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina Marinescu
Florentina Marinescu4 ani în urmă
Buna ziua! Sunt parinte si stiu ce simte fiecare parinte cand vede ca cel mic nu vorbeste, nu se exprima la fel ca ceilalti copii de varsta lor. Eu mi-am dat seama cand cel mic avea 3 ani . Educatoarele de la gradinita nu m-au avertizat, in ideea sa nu ma supar – cea mai mare greseala pe care o pot face educatorii  si ceillati din jurul meu imi spuneau sa astept. Pediatra a fost cea care ne-a alarmat si de asemenea instinctual meu matern.
Am cautat prin recomandari, persoane sau centre specializate. Sunt multe locuri, dar putin profesionisti! Dupa cateve incercari nereusite, nu se observa nici o imbunatatire, am ajuns la domnisoara Elena Stroe, un om si un logoped de exceptie. Dupa cateva sedinte, se vedeau imbunatatiri si un start extraordinar in verbalizare. Ea  a fost cea care l-a facut sa VORBEASCA!!! A facut sa scapam de ecolalalie si sa ii formeze vorbirea! Nu am cuvinte de multumire si de lauda! Un om extarordinar, foarte profesionist – care stie sa faca terapie personalizata pe fiecare copil!
Simona Bobaru
Simona Bobaru4 ani în urmă
Recomand cu drag! Este un om minunat si dedicat copiilor! Mulțumim pentru tot efortul depus!
Ionela Asaftei
Ionela Asaftei5 ani în urmă
Am ajuns la domnisoara psiholog Elena Stroe in urma unei recomandari facute din tot sufletul si m-am bucurat sa gasesc in ea un bun profesionist.Fetita mea in varsta de 3 ani s-a acomodat rapid si a indragit-o foarte tare. Am vazut progrese dupa cateva sedinte atat in planul vorbirii cat si pe plan social.
Marinel Neacșu
Marinel Neacșu5 ani în urmă
Domnisoara Psiholog l-a cucerit din prima pe Bogdan cu blandețea din glas și mai ales  cu empatie. A fost prezentă la nevoile lui și Bogdan a simțit și el asta. A început să se joace, să descopere și mai ales să prindă curaj, alături de Elena care știe cum să îi ofere cadru propice și cum să îl sprijine în noua lui lecție de vorbire. Sunt parteneri destoinici de atunci, care nu se lasă ușor la greu! Și asta m-a facut să simt că Bogdan e pe mâini bune. Nu doar că rezultatele nu au întarziat să apară, dar și faptul că mă asigura de fiecare dată că Bogdan se descurca, că muncește și mai ales că își dorește, mă bucura foarte mult. O recomand cu drag!
Georgiana Neacsu
Georgiana Neacsu5 ani în urmă
Am gasit aici un cabinet dotat cu jocuri si materiale foarte multe.Domnisoara psiholog este foarte bine pregatita si are metode atractive de lucru.Am venit cu placere si recomand cu drag si altor parinti.
Eugenia Manoliu
Eugenia Manoliu8 ani în urmă
Sunt mamica unui baietel cu tulburare pervaziva de dezvoltare.I s-a pus acest diagnostic in vara acestui an, in urma unui control de specialitate la spitalul Alexandru Obregia din Bucuresti.Doamna doctor Raluca Grozavescu ne-a recomandat acest cabinet si pe domnisoara psiholog Elena Stroe. Baietelul meu s-a schimbat foarte mult de cand vine aici,integrarea la gradinita s-a facut fara probleme.Sunt foarte multumita de serviciile oferite aici.
Mirela Traistaru
Mirela Traistaru2 ani în urmă
Recomand acest cabinet pentru ca domnișoara psiholog Elena Stroe este o persoana dedicata profesiei! Fiul meu a placut-o de la prima sedinta, ceea ce e foarte important , si merge cu mare drag. Evolutia copilului este vizibila! Multumim mult!
ION TRUICA
ION TRUICA2 ani în urmă
Domnisoara psiholog Elena Stroe m-a ajutat sa trec printr-o perioada foarte dificila din viata mea, o perioada cu foarte multe provocari din punct de vedere emotional si nu numai. Am devenit un om mai constient, mai echilibrat si mai increzator datorita dumneaei. Va multumesc din suflet!
Locații recomandate