/Mures/Psiholog

Pensiunea Flora

Strada Nicolae Bălcescu 12, Târgu Mureș 540154, România

Pensiunea Flora
Psiholog
4.4
243 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGPX+58 Târgu Mureș, România
+40 753 805 990
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Giovani Vlaicu
Giovani Vlaicu2 ani în urmă
Am stat 2 nopti n noiembrie 2021 pentru a rezolva niste probleme de familie in Tg Mures si cazarea a fors excelenta pentru 3 adulti. Am avut o camera mare, cu vedere spre strada (zgomotul masinilor a fost estompat de ferestrele de termopan si draperii), baia din camera a foarte curata, caldura poate prea mare, parcarea foarte aproape de pensiune, Lidl, Selgros la 10 min de mers pe jos. La restaurantul de la pensiune se poate lua micul dejun, o cafea, un suc, etc. Proprietarii foarte amabili si draguti.
Mel ionut
Mel ionut2 ani în urmă
O surpriza placuta !
Un loc foarte curat, o atmosfera placuta si niste gazde ce s-au comportat impecabil !
Recomand cu mare incredere !!
Mario Onea
Mario Onea2 ani în urmă
Camera foarte spațioasă, personal super amabil.Pensiunea dispune și de o parcare foarte mare.
Valeria Rusu
Valeria Rusu2 ani în urmă
O pensiune in care merita sa te cazezi, camera spațioase , mancare foarte gustoasa și gazde minunate.
Catalin Cheuchisan
Catalin Cheuchisan2 ani în urmă
Incepand de la personal la camere la mancare totul e de nota 1000. Camerele sunt foarte ok pentru pretul ce l platesti oamenii de acolo inclusiv patronii sunt foarte populari si de treaba. Jos au un restaurant cu specific italian unde mancarea e 🤤🤤🤤🤤. Chiar si pentru un mic concediu de un weekend ii recomand cu mare drag. Bravo pentru tot ce au de oferit ai multa sanatate
Beniamin Oros
Beniamin Oros2 ani în urmă
Recepția și restaurantul super ok, când urci la etaj spre camere totul se schimba. Podeaua începe sa scârțâie fiind construcția din lemn, pe alocuri gresia era sărită iar ușile la camere vechi și subțiri. Camerele sunt spațioase, însă patul matrimonial este mic, salteaua îngrozitoare, izolație fonică zero, se auzea orice mișcare, chiar și din celălalt capăt de pensiune. Pe scurt, pentru odihna și relaxare nu recomand deloc!
Mihai Marinescu
Mihai Marinescu2 ani în urmă
Am.stat intr-o camera tripla cu mic dejun la un pret foarte bun. Pensiunea este clar peste 3 stele: camera mare, personal amabil si flexibil, mic dejun ok, iar restaurantul de la parter e foarte convenabil. O afacere de familie care merita incurajata. Singurul minus e zmogotul traficului din strada dar cu geamurile inchise nu se aude!
Roberto Di Pietro
Roberto Di Pietro2 ani în urmă
Foarte bun, camera curata spațioasă, liniștită calda, apa la duș fierbinte. Restaurant jos cu Cucina italiană. Recomandat cu încredere.
Locații recomandate