/Mures/Psiholog

TINERETULUI

Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, România

TINERETULUI
Psiholog
3.5
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH2F+VR Târgu Mureș, România
+40 265 217 441
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana I
Ioana I4 ani în urmă
Mizerabil. O experienta la care chiar nu m-am asteptat, chiar si citind comentariile. Va recomand sa le credeti pe cele negative. Nu stiu de unde sunt fotografiile de la unele comentarii, dar camerele nu arata asa. Problema nu ar fi mobilierul invechit, ci faptul ca acesta este defect, murdar. Nu te poti aseza pe scaune, sunt murdare. Mocheta este murdara, patata, rupta. Peretii sunt patati si gauriti si foarte subtiri; se aude din camera vecina. Draperiile cad de la geamuri. Nu au perne, ci niste saculeti cu calti. Prizele sunt un pericol in exploatare, nu sunt prevazute cu impamantare si sunt extrem de vechi. Usile abia se inchid/deschid cu cheia. Dupa semne, cu siguranta s-au blocat de-a lungul anilor. Nu poti sa lasi nimic in camera cu o oarecare valoare. Nu ai impresia de siguranta.
Diferenta dintre "stelele" hotelurilor nu este data de curatenie. Aceasta trebuie sa fie obligatorie pentru toate afacerile care furnizeaza servicii in aceasta industrie. Si nu, nici pretul nu este o scuza pentru mizerie.
Personalul nu a fost deloc amabil. Punctele primite sunt absolut nejustificate. Nu exista niciun motiv pentru care acest loc ar primi mai multe stele la evaluare. Cautati altceva!
Carmen Toma
Carmen Toma4 ani în urmă
În viața vieții mele n-am crezut că mai există asa ceva în România. "Hotel de ⭐⭐", ce glumă bună; si o grotă arată mai bine decât "hotelul" acesta. Și mai grav este că, o cameră costă 100 Lei. Am rămas șocată 😮. Mai să dau in hepatită. Am o mică curiozitate, oare patronul "hotelului" ar plăti 100 Lei pe noapte pentru o asemenea cameră?
Clasificare hoteluri de 2 stele – rangul standard”:
- Micul dejun este inclus în prețul cazării;
- Există o lampă de citit lângă pat;
- Acces la Internet din cameră sau dintr-o zonă publică;
- Plata cu cardul;
- Loțiune de corp, gel de duș, săpun și șampon în baie;
- Lenjerie de pat de schimb;
- Ofertă de produse sanitare: pastă de dinți, periuță de dinți, kit de bărbierit.
😂😂😂 în vise.
Bogdan Suliman
Bogdan Suliman4 ani în urmă
Am fost in Târgul Mures pentru un consult si am fost cazat la acest hotel de 2 stele , este modest dar curat, personalul de la receptie si restaurant este foarte prietenos si intelegator si te pot ajuta daca ai nevoie , mancarea este f buna si proaspata. Este un loc primitor aroape de mai multe centre medicale, nu este un loc pt pretentiosi este un loc pentru noi cei de rând. P.S pt. Conducere . Va multumesc pentru mentinerea unui loc calduros si accesibil si prin asta ajutati oameni din toata țara.
Doinita drilea
Doinita drilea4 ani în urmă
Am fost cazata in luna octombrie, un personal foarte amabil și drăguț, tot confortul l-am gasit ,când nu găsești sa te cazezi nu mai cauti lux ci unde sa ai sa poti pune capul pe o perna .Chiar doresc să multumesc pe aceasta cale !!
Constantin oprita
Constantin oprita4 ani în urmă
Bine plasată,preț rezonabil, camere cu aer de anii 80,am fost cazați repede....,mîncarea de la restaurant mai slabă ca în '80....
Marina Batir
Marina Batir5 ani în urmă
Este groaznic! Gălăgie, se aude totul din camera vecină, peretii ai impresia ca sunt din lemn sau tablă, la restaurant e jeg, se sterge masa cu palma ( pe bune), am văzut cum chelnerul a făcut de două cu palmele peste firmiturile de pe masa le-a dat jos si "voila" masa e curată! Evitați hotelul!
Roxana Matei
Roxana Matei5 ani în urmă
Destul de multe minusuri cum ar fi murdaria, lipsa becurilor, perdele rupte, haine murdare gasite in camera (sosete), cheile trebuie tinute n punga daca nu vrei sa ti miroase mainile.
Oviss Ics
Oviss Ics6 ani în urmă
O schimbare în bine și nu doar de 5 *.
Restaurant curat și îngrijit cu mâncare bună și gustoasă.
La camere mai e puțin de lucrat dar am observat că se și face ceva și în acest sens, însă sunt curate și îngrijite iar prețul este unul corect la cazare.
Ce e super, e că au sală de spectacole în incintă și un mare punct roșu, în incinta hotelului, la parter la camera 2, pentru doamne există un coafor șic 👍 cu o coafeză foarte pricepută. 👍
Bravo.
Locații recomandate